Cu capul spart şi braţul rupt după ce a fost bătut de rudele concubinei

Cu capul spart şi braţul rupt după ce a fost bătut de rudele concubinei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 43 de ani a ajuns în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean, după ce a fost bătut de ginerele său şi de fiul concubinei. Incidentul a avut loc chiar de Sf. Gheorghe, când bărbatul îşi sărbătorea ziua onomastică.

„Am aflat de la mama şi de la sora mea că fuseseră jignite de concubina mea. Când m-am dus să-i cer explicaţii, am constatat că aceasta era beată. Pentru că începuse să mă înjure am trimis-o acasă şi i-am spus că nu mai are ce căuta înapoi”, ne-a spus victima, George Pârlog. La nici o oră de la altercaţie, bărbatul povesteşte că ginerele său şi fiul concubinei au intrat în curte, înarmaţi cu bâte, şi au început să-l lovească.

Capul spart şi mâna ruptă

„Am căzut la pământ şi nu am mai putut vedea nimic din cauza sângelui care-mi şiroia din rana de la cap. Cei doi au continuat să mă lovească până ce am rămas aproape inconştient”, adaugă victima.

După ce agresorii l-au părăsit într-o baltă de sânge, sora bărbatului a fost cea care a chemat un echipaj al SMURD. Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Lucica Grigorică, ne-a informat că pacientul are un traumatism la cap şi unul toracic şi că va mai rămâne internat pentru a putea fi ţinut sub supraveghere medicală.

George Pârlog aşteaptă certificatul medico-legal, pentru a putea depune plângere împotriva agresorilor. „Momentan, fiul concubinei este cercetat pentru vătămare corporală”, ne-a informat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

 

Citit 2178 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Aprilie 2012 12:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.