Băieţii răi au dat de necaz. Un proxenet şi un tâlhar s-au întâlnit în arest

Băieţii răi au dat de necaz. Un proxenet şi un tâlhar s-au întâlnit în arest
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi gălăţeni, urmăriţi de poliţie pentru comiterea unor fapte grave, au fost reţinuţi zilele trecute de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Galaţi.

Primul ajuns după gratii este un gălăţean de 28 de ani, dat în urmărire internaţională de autorităţile italiene, care au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru tâlhărie. Virgil C. a fost identificat pe raza municipiului Galaţi şi prezentat magistraţilor Curţii de Apel, care au confirmat mandatul de arestare. Ulterior, tânărul a fost dus în arestul poliţiei.

Acolo l-a urmat, câteva ore mai târziu, Ionel P., de 35 de ani, din Galaţi, care ar fi trebuit să fie în puşcărie după ce Tribunalul Gorj l-a condamnat la patru ani închisoare pentru proxenetism. Potrivit cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, bărbatul care a încercat să scape de pedeapsă a ajuns pe mâna poliţiştilor de la Urmăriri, care l-au introdus preventiv în arest, urmând să-l transfere la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Citit 2035 ori Ultima modificare Joi, 26 Aprilie 2012 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.