Tânăr împuşcat şi bătut de doi fraţi

Tânăr împuşcat şi bătut de doi fraţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi fraţi, unul de 23 şi altul de 24 de ani, din Galaţi, sunt anchetaţi de Poliţie după ce au împuşcat un tânăr de 19 ani. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, pe Faleza Superioară a Dunării, lângă Elice. Motivul altercaţiei a fost o neînţelegere în trafic, care a continuat şi în momentul în care victima şi agresorii au coborât din maşini.

La faţa locului a fost chemat un echipaj de Ambulanţă care i-a acordat tânărului de 19 ani şi l-a transportat la Serviciul Urgenţe al Spitalului Judeţean. „Victima avea o plagă împuşcată la nivelul toracelui”, ne-a informat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Pentru că bila de cauciuc nu îi atinsese plămânul, nepunându-i astfel viaţa în pericol, tânărul împuşcat a putut părăsi spitalul după ce rana i-a fost dezinfectată şi pansată.

„Cei doi agresori sunt cercetaţi acum pentru uz de armă neletală fără drept şi pentru lovituri şi alte violenţe. Din primele cercetări reiese faptul că sunt posesori legali de arme neletale”, ne-a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 2048 ori Ultima modificare Duminică, 06 Mai 2012 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.