Răbdare şi speranţă pentru funcţionarii publici gălăţeni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici a organizat, luni, un miting de protest împotriva Guvernului. Protestatarii sunt nemultumiţi că nu le sunt respectate drepturile salariale, motiv pentru care cer plata orelor suplimentare şi a sporurilor, precum şi salarizare conform Statutului funcţionarilor publici.

Deşi sunt alături de revendicările SNFP, funcţionarii publici din judeţul Galaţi, majoritatea constituţi în Alianţa Bugetarilor, afiliată la Sed Lex, nu protestează, ne-a declarat liderul local, Dan Mihalache.

«Noi suntem alături de ei, însă nu protestăm. Lunea trecută, am participat la Consiliul Unional, la Bucureşti, unde s-a stabilit să aşteptăm, până pe 15 aprilie, pentru ca încasările la bugetul de stat să se mai adune, după care vom începe negocierile. De altfel, acest răgaz ni l-a solicitat şi Guvernul», ne-a spus Dan Mihalache.

«Şi noi avem cam aceleaşi revendicări, nu suntem de acord cu tăierea sporurilor ; am fi de acord cu tăierea indemnizaţiilor de conducere, a celor care sunt în comisii  de privatizare, însă nu suntem de acord cu suprimarea sporurilor de vechime sau a salariului de merit», a mai precizat Dan Mihalache.

Citit 1052 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.