O bandă de spărgători de garaje a fost prinsă în acţiune pe Furnaliştilor

O bandă de spărgători de garaje a fost prinsă în acţiune pe Furnaliştilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul stătea de şase şi doi furau de mama focului dintr-un garaj situat la periferia oraşului! Este constatarea pe care a făcut-o un echipaj de jandarmi aflat în misiune pe strada Furnaliştilor în noaptea de joi spre vineri. Oamenii legii au ajuns pe urmele hoţilor după ce au observat că un individ stătea lângă o maşină oprită în dreptul unui garaj, în puterea nopţii. Cum tânărul nu părea a fi din zonă, jandarmii s-au apropiat şi au constat că uşa garajului avea lacătul tăiat şi că în incintă se mai aflau doi indivizi care scormoneau după lucruri de furat.

"În urma verificărilor efectuate de către jandarmi, s-a stabilit că persoanele în cauză au tăiat lacătul care asigura uşa garajului cu ajutorul unui cleşte tip gură de lup. Procedându-se la controlul autoturismului cu care au venit persoanele în cauză a fost găsită o bâtă de baseball şi un cuţit cu privire la care numitul P. V. Viorel a declarat că le deţine pentru autoapărare, precum şi un cleşte tip gură de lup", a precizat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Celor trei indivizi le-au fost întocmite actele constatatoare pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi port ilegal de cuţit. Ei au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 4, care în urma verificărilor au stabilit că persoanele depistate sunt autorii mai multor furturi aflate în evidenţa acestora cu autori necunoscut şi care au mod de operare identic.

Citit 1555 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2012 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.