Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Începând din această după amiază, traficul rutier de pe strada Bălcescu este din nou suspendat, din cauza eternelor lucrări realizate, din martie, de SC Vega. În lipsa oricăror informări din partea biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi cu privire la restricţia de trafic de pe Bălcescu, presupunem că este vorba despre închiderea arterei, în vederea asfaltării străzii, după ce carosabilul a rămas "frezat" săptămâni întregi făcând zile negre şoferilor. "De data aceasta încep asfaltările care se vor finaliza la sfârşitul săptămânii viitoare, iar întreaga lucrare o vom preda pe 5 septembrie", ne-a declarat patronul Vega, Cornel Istrate. Reamintim că şi la începutul acestei luni, traficul rutier s-a închis pe acelaşi tronson şi tot fără ca Primăria să anunţe acest lucru. Ulterior, de la constructorul Vega am aflat că lucrările ar fi trebuit să se finalizeze până la jumătatea lunii august. 

Citit 1984 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2012 16:38

3 comentarii

 • postat de crayven Vineri, 17 August 2012 12:40 Link la comentariu
  0
  0

  Larry2 esti naiv.
  Auzi la tine, ha! "Noul Galati".

  Raportează
 • postat de noul Joi, 16 August 2012 23:15 Link la comentariu
  0
  0

  ce faaaaaci marie? ai inteles ca ai fost jenibila cu noua zi a marinei organizata de noul primar si acu pui patura pe tambal?
  mare grija!
  vega(d-nul istrate nu a sponzorizat ci a platit campania electorala pt actualii).
  vezi ca in curind te vor trage si de urechea dreapta (de aia stinga ai fost trasa azi)
  MARE GRIJA LA PIX.
  in curind nu va mai avea pasta.

  Raportează
 • postat de Larry2 Joi, 16 August 2012 22:19 Link la comentariu
  0
  0

  Nesimtire crasa..... Nu se anunta din timp, si nici nu se dau rute ocolitoare.... Credeam ca noul primar vrea un noul Galati....

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.