Căsuţele de la Gârboavele, întoarse de la groapă

Căsuţele de la Gârboavele, întoarse de la groapă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În loc de înmormântare cu acte în regulă de casare, cele 38 de căsuţe îmbătrânite din Tabăra de la Gârboavele au parte de o resuscitare pe nepusă masă. „Doctorul” se numeşte Ministerul Tineretului şi Sportului, în subordinea căruia au trecut, în noul guvern, direcţiile judeţene pentru tineret.

Cele 38 de căsuţe au obţinut, la sfârşitul anului trecut, pe când ţineau de Ministerul Educaţiei, toate avizele necesare casării. Direcţia Judeţeană pentru Tineret (DJT) Galaţi a început procedurile de casare chiar săptămâna trecută. A fost nevoită să le sisteze, în urma unei adrese de la minister.

Directoarea DJT Galaţi, Simona Bălan, spune că adresa nu precizează motivele sistării, dar că, în plus, le cere să aducă obiectivele în starea iniţială, în cazul în care ele au fost deja dărâmate.

„Bine că nu le-am pus la pământ, altfel trebuia să le construim la loc, cel puţin aşa înţeleg din hârtia primită de la Ministerul Tineretului şi Sportului”, răsuflă uşurată directoarea DJT.

Pe lângă cele 38 de căsuţe urmau să fie valorificate într-un fel sau altul şi alte construcţii de la Gârboavele, dar şi de la tabăra nefuncţională de la Buciumeni.

În acest moment, nimeni de la direcţie nu ştie ce se va întâmpla în continuare cu construcţiile care oricum nu mai primeau de ani buni aviz sanitar de funcţionare.

Citit 1464 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.