Bulgar cu permis auto fals, reţinut la frontieră

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat miercuri, pe sensul de ieşire din ţară, la volanul unui Volkswagen, bulgarul Petar D., de 30 ani, care a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova.

Poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere nu prezintă elementele de siguranţă ale unui permis de conducere autentic şi au făcut verificări suplimentare prin Centrul Trilateral de Contact Galaţi, în urmă cărora a rezultat că individul nici măcar nu are permis de conducere!

Bărbatul a declarat că a cumpărat permisul de la nişte cetăţeni pe care nu îi cunoaşte, contra sumei de 50 euro şi că dorea să ajungă în Republica Moldova folosindu-se de el.

Poliţiştii i-au făcut dosar penal, pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca documentele să ajungă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Citit 933 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.