Dr. Călina Lazarovici – noul manager al Spitalului Judeţean

Dr. Călina Lazarovici – noul manager al Spitalului Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spitalul Clinic de Urgenţă  din Galaţi are, începând de ieri, un nou manager general. „Ministrul Sănătăţii, dr. Ioan Bazac, a numit-o pe d-na dr. Călina Lazarovici în funcţia de manager interimar al Spitalul de Urgenţă «Sfântul Apostol Andrei» din Galaţi. Numirea s-a făcut după eliberarea la cerere din această funcţie a fostului manager, dr. Marin Crăciun”, a declarat directorul adjunct al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP), dr. Costinela Georgescu.  

În paralel, „la Spitalul de Boli Infecţioase, funcţia de director medical ocupată de d-na dr. Lazarovici, până la numirea sa în funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă, a fost preluată de dr. Mihaela Ganea, medic specialist în boli infecţioase”, a mai spus directorul adjunct al DJSP.  

Noul manager al Spitalului Judeţean a îndeplinit pe rând, funcţiile de preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, medic epidemiolog la Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” şi director medical al Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi.

Citit 3170 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.