Pericole publice pe străzi! Doi tâlhari, lăsaţi în libertate după ce au jefuit două femei

Pericole publice pe străzi! Doi tâlhari, lăsaţi în libertate după ce au jefuit două femei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi tineri din Galaţi, care în decurs de două săptămâni au atacat două femei cărora le-au smuls de la gât trei lanţuri de aur, beneficiază din plin de clemenţa magistraţilor care i-au lăsat să-şi aştepte pedepsele în libertate. Poliţiştii de la Municipiu au dat de urmele lui Ionuţ L., de 18 ani, şi Daniel I., de 19 ani, în urma unei reclamaţii pe care au primit-o de la o femeie de 58 de ani, care a semnalat faptul că în timp ce se afla pe stradă a fost acostată de doi tineri care i-au smuls lanţul de la gât. În urma verificărilor, anchetatorii au ajuns la concluzia că suspecţii identificaţi în baza semnalmentelor oferite de victimă erau aceiaşi care, la începutul lunii septembrie, prin acelaşi mod de operare, au deposedat-o de două lanţuri de aur pe o gălăţeancă în vârstă de 68 de ani.

"Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar procurorul a dispus măsura interdicţiei de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Faptul că sunt cercetaţi în libertate poate cântări mult în stabilirea pedepselor celor doi, fără a mai pune la socoteală că, între timp, mai pot comite şi alte fapte similare.

Citit 1724 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2012 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.