Bebeluş omorât de propriul tată ?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bebeluş de numai opt luni a murit, ieri dimineaţă, după ce tatăl său l-a bătut, supărat că micuţul nu se mai oprea din plâns. Bărbatul susţine că mama copilului este plecată la muncă, în străinătate, aşa că el îşi îngrijea singur fiul, de mai multă vreme.

Duminică dimineaţă, şi-a ieşit din pepeni şi a lovit bebeluşul. Furia n-a durat mult. Când şi-a dat seama că fiul său nu mai respiră, a anunţat Ambulanţa. Era prea târziu, însă.

Oamenii legii spun că, încă, nu se poate preciza dacă loviturile bărbatului au fost cele care au cauzat decesul bebeluşului. Raportul medicului legist va face, însă, lumină în acest caz.

“Am primit apelul unui bărbat care ne-a spus că şi-a agresat copilul şi că acesta nu mai mişcă. Ne-am deplasat la faţa locului şi am constatat că era vorba despre un băiat de numai opt luni care decedase cu aproximativ o oră în urmă. Micuţul prezenta mai multe leziuni grave la nivelul capului. Se pare că tatăl copilului respectiv băuse şi ne-a spus că micuţul plângea şi că l-a bătut” a declarat directorul serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Mihai Polischi.

Tragedia s-a produs în apartamentul bărbatului, de la blocul A4, din Micro 40. Inspectoratul Judeţean de Poliţie a început cercetările în acest caz.

„Tatăl copilului a declarat că nu se putea odihni din cauza plânsetelor copilului şi că i-ar fi dat două palme. În acest moment nu ne putem pronunţa dacă micuţul a decedat ca urmare a loviturilor primite, sau din cauze patologice. Aşteptăm răspunsul medicului legist. Cercetările continuă în acest caz”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 1120 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.