Noul prefect s-a consultat cu poliţiile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Azi (duminică) am avut o întâlnire informală, prietenească, cu toţi cei din subordinea Ministerului de Interne în special” – Poliţia municipală şi cea comunitară, ISU, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, poliţia din Tecuci, serviciile de paşapoarte, de emigrare etc., a declarat noul prefect Claudiu Brânzan, după o şedinţă de dimineaţă, în Sala galbenă a Prefecturii.

„Vreau ca oamenii să se simtă confortabil în preajma poliţiştilor – ne-a declarat prefectul Brânzan. La noi este bine deocamdată, dar nu vreau să se întâmple incidente ca prin alte părţi.”

Duminică s-a discutat, concret, despre măsuri de fluidizare a traficului în Galaţi, cum ar fi ieşirea agenţilor Poliţiei Rutiere în intersecţii, la orele de vârf, când semafoarele nu mai pot face faţă. Prefectul intenţionează să aibă periodic astfel de întâlniri. Deocamdată, a constatat că stăm prost cu dotările!

„I-am întrebat în primul rând ce probleme au şi o problemă care e comună este cea a logisticii: nu au dotări, maşinile sunt vechi, cu kilometrajul de multe ori dat peste cap, nu au benzină. E o problemă care trebuie rezolvată - avem avantajul că avem ministru de Interne şi intenţionez să-l informez despre toate problemele acestea.” Până miercuri, instituţiile respective vor înainta în acest sens rapoarte către prefect.

Sabia lui Damocles: înlocuirea

L-am întrebat pe prefect dacă se vor face schimbări la vârf. „Suntem în perioada de analiză a activităţii fiecăruia. Sigur, nu pot să neg că nu se vor face nişte schimbări. Dar nu ştiu cine va fi schimbat şi în ce perioadă.” Prefectul s-a referit astfel la toate serviciile deconcentrate, dar a precizat că dacă se vor face schimbări, acestea nu vor fi pe criterii politice, ci profesionale.

Citit 1125 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.