O adolescentă s-a sinucis aruncându-se de la ultimul etaj al unui bloc din Port

O adolescentă s-a sinucis aruncându-se de la ultimul etaj al unui bloc din Port
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gest tragic şi inexplicabil al unei adolescente din Galaţi, care la primele ore ale dimineţii de joi a decis să plece din această lume. Fata, pe nume Bianca, de 14 ani, a cărei mamă era plecată la muncă în străinătate, locuise în ultimele luni cu o mătuşă, cu care, potrivit informaţiilor furnizate de cei apropiaţi, nu se prea înţelegea. De câteva zile, se pare, adolescenta se mutase cu iubitul ei, un băiat din provincie care locuieşte în căminul B din apropierea Liceului de Marină. În noaptea de miercuri spre joi, tânăra, din motive pe care nimeni nu şi le poate explica, a decis să îşi curme viaţa. În jurul orei 3.00, a scris un bilet de adio, în care le spunea apropiaţilor că îi pare rău şi în care lăsa un număr de telefon de contact, după care a sărit de la fereastra garsonierei de la etajul al zecelea. S-a lovit de nişte conducte de la parter, suferind multiple leziuni.

"Eu stau la etajul opt şi am văzut-o pe fată de la balcon cum era jos, acolo, pe conductele alea. S-au chinuit o grămadă medicii de la salvare, dar degeaba. Nu o ştiam pe fată şi nici de ce a făcut asta", ne-a spus o locatară din blocul unde s-a petrecut tragedia.

Poliţiştii au demarat de urgenţă o anchetă pentru a stabili circumstanţele care au dus la moartea fetei. Trei persoane care erau în casă la acel moment, respectiv iubitul tinerei, o verişoară şi prietenul acesteia au fost duşi la secţie şi audiaţi.

"Cadavrul a fost transporta la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvât al IPJ Galaţi.

Bianca ar fi împlinit 15 ani în noiembrie şi nu urma, în prezent, cursurile niciunei şcoli.

Citit 4988 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2012 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.