Hoţii de bijuterii atacă în serie! Vezi câte victime a făcut cel mai nou cuplu de tâlhari reţinut de poliţişti

Hoţii de bijuterii atacă în serie! Vezi câte victime a făcut cel mai nou cuplu de tâlhari reţinut de poliţişti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai recent "cuplu" care a acţionat în ultima perioadă pe teritoriul municipiului Galaţi, vizând femeile purtătoare de bijuterii, a fost reţinut zilele trecute de poliţiştii de la Investigaţii Criminale. Oamenii legii, sesizaţi încă de pe 7 octombrie de o bătrânică de 78 de ani, care anunţa că un tânăr i-a smuls lanţul de aur de la gât în timp ce se afla pe stradă, au demarat o serie de verificări, care i-au condus pe urmele unui adolescent de 18 ani din Galaţi, principal suspect al faptei. În urma extinderii cercetărilor, prin audierea tânărului şi administrarea de probe, poliţiştii au ajuns la concluzia că suspectul pe care îl aveau în faţă formase un "cuplu de succes" cu un alt tânăr, de 22 de ani, alături de care mai dăduse încă trei lovituri similare.

"Cei doi suspecţi au fost introduşi în arestul poliţiei, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urmă cu numai o săptămână, alţi doi tineri, ambii de 18 ani, au ajuns în arest după ce i-au smuls telefonul unei femei, ziua în amiaza mare, pe strada Saturn.

Citit 2014 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2012 22:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.