Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Un bărbat din Galaţi a avut neşansa ca imediat după ce a coborât din avion să ajungă pe mâna poliţiştilor de la Otopeni. Factorul care în numai câteva minute i-a schimbat traseul bărbatului a fost unul cu iz de parfum şi alcool, lucruri care i-au atras atenţia omului abia întors de la Praga. Împreună cu un alt individ cu care călătorise, gălăţeanul, pe nume Vasile A., de 39 de ani, a dat o raită pe la un magazin din incinta aeroportului. De acolo cei doi au luat, fără să plătească, patru parfumuri şi o sticlă de whisky, după care au încercat să îşi facă pierdută urma în mulţime. Nu au reuşit prea bine, pentru că poliţiştii de frontieră, cei care au fost sesizaţi de angajatul magazinului, i-au depistat în zona benzilor pentru bagaje. În genţile gălăţeanului şi în cele ale lui Costel M., de 35 de ani, din Dâmboviţa, au fost găsite trei parfumuri "Hugo Boss", un parfum "Elizabeth Arden" şi o sticlă de whisky Teacher’s. Poliţiştii le-au confiscat bunurile şi le-au întocmit dosar penal pentru furt calificat, predându-i pe suspecţi şi actele aferente Parchetului local pentru continuarea cercetărilor.

Citit 2298 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2012 16:41

3 comentarii

 • postat de d Luni, 22 Octombrie 2012 04:39 Link la comentariu
  0
  0

  Georgica,tata da esti prost rau,baiete. De unde stii tu ca Vivi nu traieste la tara,la fel ca mine,sau crezi ca noi cei de la tara nu avem acces la internet, si suntem rupti de lume. "orasene" draga, sa-ti fie rusine

  Raportează
 • postat de George Duminică, 21 Octombrie 2012 09:48 Link la comentariu
  0
  0

  Si de unde stii tu vivi? Cocalar de retardat de cartier? Cand draku ai fost tu la sate sa vezi asta?

  Raportează
 • postat de vivi Vineri, 19 Octombrie 2012 21:40 Link la comentariu
  0
  0

  si pe la sate se fura ca-n codru.se stie cine sunt hotii vorbeste tot satul dar nu se vede nici-o masura ,umbla liberi si da spargeri dupa spargeri fara frica.intrebarea mea e:de ce nu se iau masuri???

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.