Un nou supermarket la Galaţi! S-a pus piatra de temelie la Kaufland 3
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Un nou supermarket la Galaţi! S-a pus piatra de temelie la Kaufland 3
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul complex comercial va fi deschis în primăvara anului viitor şi va fi al doilea de acest tip ca mărime din ţară


Ieri, Kaufland România a pus piatra de temelie a celui de-al treilea magazin al companiei la Galaţi. „Este un element simbolic pe care noi, firma Kaufland, îl facem nu numai în România, ci în toate ţările în care noi suntem prezenţi. Acest obicei al nostru reprezintă faptul că noi am deschis lucrările acestui hipermarket şi că sigur această construcţie se va face aici”, a declarat Cornel Petcu, şeful Biroului Avize - Autorizaţii Kaufland România.

Kaufland 3 va fi supraetajat şi include palierele subsol, demisol, parter şi etaj 1. În acest moment, lucrările de consolidare a terenului sunt finalizate şi urmează ca în perioada următoare să se pună pe picioare construcţia propriu-zisă. Magazinul va fi deschis în perioada aprilie-mai 2013 şi este considerat al doilea centru Kaufland ca mărime din ţară. Va avea o suprafaţă de peste 8.000 de metri pătraţi, spre deosebire de celelalte magazine care au în jur de 5.500 - 6.000 de metri pătraţi. Va pune la dispoziţia clienţilor peste 17.000 de articole, în jur de 280 de locuri de parcare şi va asigura peste 120 de locuri de muncă. Kaufland a dezvăluit că valoarea investiţiei se ridică la peste opt milioane de euro.

La Kaufland 1 (inaugurat în 2006) investiţia s-a cifrat la 8 milioane de euro, la Kaufland 2 (deschis în 2010) peste 9 milioane de euro. De la eveniment nu au lipsit nici oficialii Galaţiului, care au contribuit şi ei la turnarea pietrei de temelie.

Citit 7159 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2012 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.