Spărgători de maşini, după gratii! Vezi câte furturi aveau la activ doi hoţi prinşi de poliţişti

Spărgători de maşini, după gratii! Vezi câte furturi aveau la activ doi hoţi prinşi de poliţişti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Truse de scule, bani, telefoane mobile. Sunt bunurile cu cea mai mare căutare printre spărgătorii de maşini, care nu se dau înapoi de la a exploata orice urmă de neglijenţă a proprietarilor de autoturisme. Doi bărbaţi, suspectaşi de comiterea a nu mai puţin şase furturi pe teritoriul municipiului Galaţi, au picat zilele trecute în mâna specialiştilor care îi urmăreau de multă vreme.

Primul prins a fost un gălăţean de 44 de ani, pe urmele căruia poliţiştii Secţiei 2 au ajuns în urma unui apel primit de la un bărbat de 32 de ani, care a reclamat faptul că din maşina tatălui său fusese furată o trusă de scule. În urma verificărilor efectuate în zona unde era parcat autoturismul spart, poliţiştii au dat de urma principalului suspect. La audieri, anchetatorii au stabilit că individul, folosind acelaşi mod de operare, mai dăduse o lovitură la începutul lunii octombrie. În baza probatoriului administrat, magistraţii au dispus arestarea suspectului pe 29 de zile pentru furt calificat.

Reţinut de jandarmi

Un alt spărgător a fost reţinut în centrul Galaţiului, la scurt timp după ce a exploatat la maximum imprudenţa unui gălăţean care-şi lăsase în maşină telefonul mobil şi suma de 2.800 de lei. Hoţul a pus mâna pe bunuri, dar când se pregătea să fugă a picat în mâinile jandarmilor. La Secţia 1 de Poliţie, anchetatorii au aflat că brăileanul de 51 de ani proaspăt prins în flagrant a fost autorul altor trei spargeri de autoturisme, comise în Galaţi în perioada noiembrie 2011 - septembrie 2012. Bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citit 2001 ori Ultima modificare Marți, 23 Octombrie 2012 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.