UPDATE Un tractor a căzut în Dunăre, de pe bac, la Brăila. Cadavrul tânărului înecat, scos din apă
Foto: Foto: surse on-line

UPDATE Un tractor a căzut în Dunăre, de pe bac, la Brăila. Cadavrul tânărului înecat, scos din apă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 14.30 - Scafandrii au reuşit să scoată la suprafaţă cadavrul tânărului de 22 de ani care s-a înecat după ce tractorul în care se afla a căzut de pe un bac în Dunăre.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, Ştefan Stoian, tractorul a fost descoperit la aproximativ zece metri distanţă de malul drept al Dunării.


 

Tragedie în judeţul Brăila. Un tânăr este dat dispărut după ce tractorul în care se afla a căzut de pe bac în apele fluviului. Accidentul s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 8.25, la kilometrul 216 al Dunării, în aval de comuna Stăncuţa.

Tractorul cu două remorci s-a îmbarcat pe un bac aparţinând Ocolului Silvic Lacu Sărat pentru a ajunge pe o insulă de pe Dunăre. În cabina autovehiculului se aflau două persoane. "Proprietarul tractorului, Nicu Dubleschi, de 42 de ani, şi nepotul lui, Ionel Olteanu, de 22 de ani, ambii din comuna Tufeşti, mergeau să exploateze masă lemnoasă de pe Insula Mică a Brăilei - Insula Bran. S-au îmbarcat pe bac şi, cu zece metri înainte de a ajunge la insulă, motorul tractorului a pornit din cauze necunoscute şi, pentru că era cuplat în viteză, utilajul a plonjat în Dunăre, la o adâncime de cinci-şase metri", a declarat primarul comunei Stăncuţa, Nicu Turcu.

Potrivit aceleiaşi surse, în momentul impactului cu apa, geamurile cabinei tractorului s-au spart şi Nicu Dubleschi a reuşit să iasă la suprafaţă. Ionel Olteanu este, însă, dat dispărut.

Deocamdată, echipele de salvatori au marcat locul în care s-a scufundat tractorul şi se pregătesc să înceapă căutările după trupul tânărului de 22 de ani, a mai spus primarul din Stăncuţa.

Căpitănia Portului Brăila investighează accidentul împreună cu Poliţia Transporturi, Poliţia Judiciară şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Citit 5834 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2012 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.