De luni, se va putea circula pe strada Stadionului

De luni, se va putea circula pe strada Stadionului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dragi şoferi, ştim că aşteptaţi acest eveniment încă din luna septembrie aşa cum vi se promisese iniţial, dar mult a fost, puţin a mai rămas! Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Primăria municipiului Galaţi anunţă că de luni, 29 octombrie, se va putea circula pe strada Stadionului.

Vă reamintim că lucrările au început în luna martie a acestui an şi au cuprins schimbarea liniei de tramvai, a subtraversării reţelelor de apă şi canalizare, refacerea reţelelor electrice, a carosabilului şi a trotuarelor. Modernizarea străzilor Oţelarilor, Stadionului, Frunzei şi Gheorghe Asachi este un proiect început în primăvara acestui an şi care va fi gata în toamna anului viitor. Costul total este de 37.951.651 de lei.

Citit 1652 ori Ultima modificare Joi, 25 Octombrie 2012 23:34

5 comentarii

 • postat de Ochiservator
  Vineri, 26 Octombrie 2012 12:50
  Poza e de pe Otelarilor, din estul Postei si Cazinoului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tudor
  Vineri, 26 Octombrie 2012 12:00
  @Vali si eu am trimis pe site-ul primariei propunerea sa se faca parcare in curtea spitalului. E o idee foarte buna, parcarea actuala e de toata jena.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vali
  Vineri, 26 Octombrie 2012 09:08
  Domnilor jurnalisti de la VL si domnule primar
  Va supun atentiei dumneavoastra urmatoarea solutie pentru descongestionarea si sistematizarea traficului in zona Spitalului Judetean si a intersectiei Brailei cu Stadionului:
  - amenajarea unei parcari de minim 200 de locuri in partea dreapta a curtii spitalului pana in vecinatatea bisericii cu intrare direct din strada in dreptul strapungerii dintre blocurile B si C din Ada Marinescu.
  - demolarea magazinelor si chioscurilor care nu mai corespuns de mult niciunei norme urbanistice si pastrarea numai a celor care isi pastreaza scopul comercial specific unei statii de tranzit.
  - demolarea garajelor din dreapta gardului spitalului si amenajarea unei cai de acces in parcarea mare si de pe straduta care da in Otelarilor
  - retragerea refugiului pentru statia bus din zona si redarea benzilor de circulatie autoturismelor, stiut fiind faptul ca in zona din cauza gatuirii se produc ambuteiaje si cozi imense inca de la primele ore ale diminetii.
  Si lista ar putea continua ...
  Sper sa luati in considerare aceasta idee si poate in urmatorii 50 de ani se va gandi si cineva din primarie sa sistematizeze acea zona tocatoare de nervi si consumatoare de benzina.
  0
  0
  Raportează
 • postat de nelu
  Joi, 25 Octombrie 2012 20:39
  Expliciteaza sensul cuvantului PROVIZORIU d-le Onofrei.Montarea liniei de contact nu necesita inchiderea circulatiei.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Onofrei Sergiu-Gabriel
  Joi, 25 Octombrie 2012 20:11
  Zau....???? Adica se deschide circulatia...PROVIZORIU! Caci va fi iarasi inchisa pe durata montarii firului de contact de la tramvai!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.