VIDEO Certurile dintre proxeneţi s-au mutat pe Facebook! Vezi la ce s-a ajuns după o dispută pe chat!

VIDEO Certurile dintre proxeneţi s-au mutat pe Facebook! Vezi la ce s-a ajuns după o dispută pe chat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Răfuială cu împuşcături în plină stradă! Două grupuri s-au ciocnit marţi seara în faţa unei societăţi comerciale de pe bulevardul George Coşbuc, confruntare în urma căreia un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital cu mai multe plăgi împuşcate. Totul s-a întâmplat în apropierea SC Cromovip SRL. Potrivit unor martori, Vasilică R., de 25 de ani, împreună cu alţi trei tineri au ajuns în zonă la bordul unui BMW. La scurt timp, la faţa locului a ajuns şi un Audi A 4 din care au coborât doi bărbaţi, identificaţi ulterior de poliţişti ca fiind Marcel F. şi Nicu B., ambii de 21 de ani, care s-au luat la ceartă cu primii veniţi.
Marcel F. a scos un pistol cu bile cu care a tras spre Vasilică R., cu care se certase ceva mai devreme pe Facebook. Potrivit unor surse, primul dintre ei ar fi fost nemulţumit că Vasilică ar fi „atentat” la femeile de pe urma cărora Marcel îşi câştigă existenţa. Acesta din urmă a tras trei focuri de armă cu un pistol cu bile, în timp ce Nicu B., individul care îl însoţea, i-a aplicat câteva lovituri cu o crosă din metal folosită în cazinouri pentru strângerea jetoanelor de ruletă lui Ionuţ T., unul dintre prietenii lui Vasilică.
„Am auzit împuşcături. Eram în incinta firmei, dar nu am ieşit, că mi-a fost frică să nu mă împuşte şi pe mine. Băiatul împuşcat a vrut să intre aici, să sune la 112, era plin de sânge pe burtă”, ne-a declarat Viorel Zănescu, angajat al SC Cromovip.
În urma altercaţiei, Vasilică R. şi Ionuţ T. au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă, medicii diagnosticându-l pe primul dintre ei cu multiple plăgi împuşcate la nivelul toracelui şi membrelor inferioare.
„Pacienţii au ajuns la noi, unul prezentându-se cu mai multe plăgi împuşcate. Au fost supuşi tratamentului de specialitate. Niciunuia dintre ei nu i-a fost pusă viaţa în pericol şi au refuzat internarea”, a precizat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.
Pentru că agresorii au părăsit locul imediat după ce s-au răzbunat pe rivali, îndreptându-se în viteză spre hotelul Turist, poliţiştii au împânzit zona şi au dat rapid de urma acestora, în parcarea unui supermarket. Specialiştii de la Serviciul Arme au constatat că Marcel F. deţinea legal pistolul de autoapărare cu bile, dar pentru că l-a folosit în condiţiile descrise mai sus, i l-au reţinut.
“Pistolul, muniţia aferentă şi permisul de armă al lui F. Marcel au fost ridicate în vederea expertizării balistice. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă neletală, fără drept şi lovire sau alte violenţe”, a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

(Mariana Constandache, Remus Basalic)

Citit 4241 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Noiembrie 2012 12:23

6 comentarii

 • postat de petruta
  Vineri, 15 Februarie 2013 12:48
  vreau si eu sa merg cu toate fetele
  0
  0
  Raportează
 • postat de amalia
  Joi, 22 Noiembrie 2012 14:37
  ...o mica altercatie din care se face prea mare tam tam pe baza ei,asa le trebuie daca au "atentat" la femeia omului,sa se invete minte sa nu mai umble la femei "maritate,sunt curios domnu' "politai" Pciorus ce ar fi facut daca cineva se dadea la femeia lui.....baga divort? :-"
  0
  0
  Raportează
 • postat de jeje
  Miercuri, 21 Noiembrie 2012 21:50
  din ciclu pi zdele si pistoalele cu bile...orice mucos ba sinos parlit are pistol cu bile.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Jos tehnologia
  Miercuri, 21 Noiembrie 2012 21:41
  Facebook-ul e de vina,treceti pe Google+ Sau mai bine corespondati prin scrisori.
  0
  0
  Raportează
 • postat de nicolaie
  Miercuri, 21 Noiembrie 2012 20:10
  Concurenta,este cauza tuturor conflictelor.Prostitutia este o afacere pe care multi politicieni refuza sa o legalizeze,dar se bucura de serviciile oferite.Pacat,ca ar putea fi scoasa din ilegalitate si profesia respectata ca toate celelalte.Proxenetii,sunt oameni de afaceri,care prin taxele si impozitele platite,ar putea fi oameni demni de respect.Nu inteleg refuzul de a recunoaste o realitate normala.Ce marfa de pret mai la indemana,avem in tara noastra ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de PISATOR DE SMECHERI
  Miercuri, 21 Noiembrie 2012 13:23
  dragi politisti va rugam nu mai inteveniti in astfel de altercatii si lasati oamenii implicati sa se omoare intre ei...ca, asa mai scapam si noi de imbecili, smecheri de o zi, sau alte impuritati ale societatii...va rugam frumos NU MAI INTERVENITI
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.