Lovitură de "maestru" a unui hoţ din Lieşti! Vezi cine l-a dat pe mâna jandarmilor

Lovitură de "maestru" a unui hoţ din Lieşti! Vezi cine l-a dat pe mâna jandarmilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 17 ani din Lieşti a izbutit să fure de la un localnic o mică avere, în urma unei "descinderi" pe care a făcut-o în garajul acestuia. D.S., victima acţiunii ilicite a tânărului, a constat cu stupoare că din anexă îi lipseau o pompă pentru udat, o bormaşină, un flex, un capac de la cazanul de ţuică şi un motoscuter, toate în valoare de 4.500 de lei. Imediat a bănuit cine este hoţul şi a pornit în căutarea unor ajutoare. Norocul i-a scos în cale un poliţist şi un jandarm, cărora le-a dezvăluit cele întâmplate, dar şi identitatea celui pe care îl bănuia. Pus faţă în faţă cu oamenii legii, adolescentul a recunoscut că a atentat la bunurile altuia şi, mai mult, a şi deconspirat locul unde le ascunsese.

"D.T a intrat pe proprietatea lui D.S., din garajul căruia a sustras mai multe bunuri, pe care le-a ascuns în clădirea fostei centrale de bloc, în prezent dezafectată, situată la circa 10-15 metri de garajul părţii vătămate", a precizat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Bunurile sustrase au fost restituite proprietarului, iar adolescentul a ajuns pe mâna poliţiei, care îl cercetează pentru furt calificat.

Citit 1829 ori Ultima modificare Luni, 26 Noiembrie 2012 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.