Regal de frumuseţe la expoziţia de ponei şi cai de rasă
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Regal de frumuseţe la expoziţia de ponei şi cai de rasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri a început expoziţia de ponei şi cai de rasă deschisă la Agro Dunărea şi organizată de Brateş Prut Frumuşiţa. Sute de copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, au trecut pragul Halelor Agro Dunărea pentru a admira frumoasele exponate. 

Prichindeii au fost impresionaţi de ponei şi de cai şi şi-au ţinut părinţii minte în şir în faţa fiecărui animal.

„Sunt foarte frumoşi. Vreau şi eu un căluţ acasă”, ne-a spus unul dintre puşti.

Nici părinţii nu s-au lăsat mai prejos la admirat. „Sunt nişte animale foarte elegante şi foarte frumoase. Mă bucur că am venit. Cu siguranţă vom mai veni şi mâine pentru că cei mici sunt dornici să vadă animalele în mărime naturală”, ne-a spus doamna Laura, o mămică atentă la cei doi copii pe care-i avea în grijă.

Şi pentru ca totul să fie mai frumos, începând de astăzi, gălăţenii pot admira, la halele Agro Dunărea, pe lângă cai şi ponei, şi porumbei. Târgul de porumbei va fi deschis sâmbătă şi duminică, între orele 9,00 şi 15,00. La această manifestare vor participa crescători din toată ţara, aşa că atât cei mici, cât şi cei mari vor avea ce vedea.

Organizatorii au mai adus în curtea şi capre de rasă şi păuni.

Ca de fiecare dată, organizatorii s-au gândit şi la distanţa pe care o au de parcurs gălăţenii până pe Calea Prutului nr. 13, aşa că, sâmbătă şi duminică, vor asigura transportul gratuit din strada Domnească.

Nu uitaţi nici de concursul de fotografii organizat special pentru iubitorii de animale. Pentru a participa la acest concurs trebuie să trimiteţi o fotografie realizată în cadrul expoziţiei pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până cel mai târziu luni, 3 decembrie, ora 17,00. Premiul la acest concurs constă într-un pui de ponei. Jurizarea pozelor va avea loc pe 4 decembrie, iar câştigătorul va fi anunţat în ziarul nostru din 5 decembrie.

Intrarea la eveniment va fi gratuită pentru toată lumea, aşa că ar fi păcat să nu mergeţi într-o vizită la halele Agro-Dunărea astăzi şi mâine.

Citit 3435 ori Ultima modificare Vineri, 30 Noiembrie 2012 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.