Dosar penal pentru un angajat al CFR: Captură impresionantă de ţigări în gara Larga(VIDEO)

Dosar penal pentru un angajat al CFR: Captură impresionantă de ţigări în gara Larga(VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat un cetăţean român care încerca să ascundă, în vagonul unui tren de marfă, 5.820 de pachete de ţigări cu timbru de acciză Republica Moldova, pe care intenţiona să le comercializeze. „În zona gării de mărfuri Larga (aflată la frontiera cu Republica Moldova), poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit, în canalul colector de lângă parapetul adiacent drumului E87, cinci saci în care se aflau 5.820 de pachete de ţigări.

S-a procedat la supravegherea mascată a zonei în vederea identificării persoanelor care vor ridica sacii. Astfel, a fost observat un bărbat ce se deplasa pe lângă vagoanele aflate pe linia 9, din gara CFR, încercând să ascundă sacii într-unul dintre vagoane. Persoana în cauză a fost reţinută şi condusă la sediul sectorului pentru cercetări”, ne-a povestit comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Poliţiştii de frontieră l-au identificat pe bărbat ca find Emil C., de 45 ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi, lucrător în cadrul CFR - şef de manevră în Gara Larga.

Ţigările, în valoare de 26.405 lei au fost confiscate, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

Citit 2566 ori Ultima modificare Duminică, 02 Decembrie 2012 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.