Electrica: Toate localităţile rămase fără curent au fost realimentate
Foto: Foto: surse on-line

Electrica: Toate localităţile rămase fără curent au fost realimentate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Electrica a remediat avariile produse, în ultimele două zile, pe reţeaua electrică din judeţ din cauza chiciurii şi a vântului puternic şi a reluat furnizarea de energie electrică către toţi consumatorii care fuseseră afectaţi, a anunţat, marţi, societatea.

„Din această dimineaţă, de la ora 9.30, sunt alimentate toate localităţile judeţului”, a precizat Biroul de Relaţii Publice din cadrul Electrica Galaţi.

Totodată, societatea a atenţionat că, izolat, s-ar mai putea produce unele întreruperi ale furnizării de energie electrică, dar acestea vor fi controlate şi de scurtă durată. „Este posibil să mai existe întreruperi în alimentarea cu energie, dar ele vor fi operate pentru a permite trecerea consumatorilor de pe reţelele temporare pe cele permanente şi nu vor dura mai mult de un sfert de oră”, a atenţionat societatea.

Reamintim că ninsorile abundente, chiciura şi vântul puternic manifestate în cursul zilei de duminică şi în noaptea de duminică spre luni mai ales în centrul şi în nord-vestul judeţului Galaţi au avariat mai multe linii de tensiune din teritoriu, lăsând fără curent electric circa 20.000 de consumatori din cel puţin 14 localităţi rurale. Peste 50 de electricieni au lucrat, în ultimele ore, la remedierea avariilor.

Citit 968 ori Ultima modificare Marți, 11 Decembrie 2012 12:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.