Trenul Bucureşti-Galaţi, oprit în câmp de hoţii de cablu!
Foto: Foto arhivă

Trenul Bucureşti-Galaţi, oprit în câmp de hoţii de cablu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trenul InterRegio 1577 Bucureşti-Galaţi, care a plecat din Gara de Nord luni seară, la ora 18.10, a staţionat aproape o jumătate de oră în câmp, între localităţile Chiajna şi Buftea, din cauză că hoţii furaseră mai multe cabluri de semnalizare.

„Înainte de ora 19.00, după ce am trecut de Chiajna, trenul a oprit în câmp. În timp ce staţionam, a trecut pe lângă noi un tren din direcţia opusă şi am crezut că aşteptăm trecerea acestuia. Garnitura noastră s-a pus în mişcare, dar după aproximativ 500 de metri s-a oprit din nou. A venit controlorul şi ne-a informat că hoţii au furat nişte cabluri şi că trenul nu poate înainta”, a declarat unul dintre călătorii trenului IR 1577.

Hoţii au furat cabluri de semnalizare şi au dat peste cap circulaţia feroviară în zonă. „Între Buftea şi Chiajna s-au furat mai multe cabluri SCB (cabluri de semnalizare), iar trenurile care urmau să tranziteze zona nu au putut înainta. Problema a fost rezolvată la ora 18.50, iar trenurile şi-au reluat, pe rând, călătoria cu întârzieri cuprinse între 35 şi 50 de minute”, a declarat directorul Centrului Regional de Exploatare, Întreţinere şi Reparaţii din Galaţi al companiei naţionale de infrastructură feroviară CFR SA.

Trenul IR 1577 Bucureşti-Galaţi şi-a reluat călătoria după ora 19.00, după o staţionare de aproape o jumătate de oră. Potrivit Mersului Trenurilor, el ar trebui să sosească la Galaţi la ora 22.30, dar va ajunge la destinaţie cu o întârziere de câteva zeci de minute.

Citit 1957 ori Ultima modificare Luni, 10 Decembrie 2012 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.