Dimineaţa cea mai lungă. Nămeţii au pus stăpânire pe oraş (GALERIE FOTO)

Dimineaţa cea mai lungă. Nămeţii au pus stăpânire pe oraş (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jale pentru gălăţenii care au trebuit să iasă din case în această dimineaţă. Zăpada căzută peste noapte a făcut drumurile impracticabile, iar drumul către servici sau şcoală a devenit un adevărat calvar. În zona Mazepa, cei care ar fi trebuit să se ocupe de deszăpezire au creat un blocaj în trafic, ce se întindea la ora opt dimineaţa pe aproape un kilometru. Spre deosebire de alţi ani însă, există şi un motiv de bucurie. Comercianţii au ieşit cu lopeţi încă de la primele ore ale dimineţii pentru a curăţa trotuarele din faţa unităţilor comerciale.

Gălăţenii au motive mari de îngrijorare în continuare. Conform agenţiei de presă Mediafax, în intervalul 10-14 decembrie, temperaturile maxime diurne vor fi în scădere treptată de la -3...-2 grade spre -8 grade, iar cele minime nocturne vor fi cuprinse, în medie, între -14 şi -6 grade. În zilele de 15 şi 16 decembrie vor creşte atât temperaturile maxime diurne cât şi cele minime nocturne. Ca urmare, din 17 decembrie până în 23 decembrie, valorile termice maxime medii vor oscila între -2 şi 2 grade, iar cele minime se vor situa, în medie, între -7 şi -2 grade.

Temporar va ninge, cu probabilitate mai mare în intervalele 10-12 decembrie şi 15-18 decembrie. Ninsorile, trecător, pot fi mai însemnate cantitativ.

 

Citit 3329 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2012 09:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.