În judeţul Galaţi: Cinci localităţi izolate şi mai multe segmente de drum blocate

În judeţul Galaţi: Cinci localităţi izolate şi mai multe segmente de drum blocate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, la ora 9.00, cinci localităţi din judeţ sunt izolate, respectiv Cârlomăneşti, Cruceanu, Băneasa, Măcişeni şi Urleşti, dar echipele de intervenţie sunt foarte aproape să deblocheze accesul către aceste comunităţi. Din cauza ninsorii şi viscolului care au continuat cu intensitate şi pe parcursul nopţii în cea mai mare parte a judeţului în această dimineaţă erau blocate 14 segmente de drum judeţean: DJ240A Cârlomăneşti-Cerţeşti, DJ242 Vârlezi-Tg. Bujor, DJ242A Rădeşti-Bereşti, DJ242C Bălăbăneşti-Lungeşti, DJ242D Roşcani-Băneasa, DJ242E Oancea-Roşcani, DJ251F Corni-Urleşti-Smulţi, DJ251G Vârlezi-Corni-Valea Mărului, DJ251H Corod-Valea Mărului, DJ252 Barcea-Movileni, DJ252I Poiana-Vişina, DJ252H Tecuci-Furceni, DJ254 Iveşti-Călmăţui şi DJ 255 Rediu-Cuca.

Pe de altă parte, începând cu ora 9.00, în această dimineaţă, s-a reluat traficul pe DN24D, cu o singură restricţie, la ieşirea din Bălăbăneşti, unde, pe un segment de 2,4 km se circulă pe o singură bandă (de patru metri) şi continuă intervenţia utilajelor pentru deszăpezirea completă.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, doar comuna Iveşti este alimentată parţial, dar se lucrează la remediereea avariei. "Dat fiind faptul că viscolul şi ninsoarea au încetat, sunt condiţii bune pentru intervenţia utilajelor de deszăpezire, fapt pentru care se estimează că în cursul acestei zile se va relua traficul pe toate drumurile judeţene", se arată într-un comunicat al Prefecturii Galaţi.

Citit 1846 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2012 10:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.