Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Două prostituate cu state vechi au intrat pe mâna jandarmilor în plină zi, acestea fiind depistate la ore de vârf, la ieşirea din Galaţi spre Tecuci, în timp ce fie încercau să îşi racoleze clienţi, fie se aflau deja în activitate. Pentru una dintre ele, o tânără de 25 de ani, pe nume Mariana, întâlnirea cu echipajul de intervenţie nu a avut urmări prea grave, ea fiind surprinsă în timp ce căuta vreun amator de senzaţii la marginea drumului. Femeia, care are nu mai puţin de 25 de amenzi pentru prostituţie la activ în valoare totală de 15.400 de lei, şi-a mai adăugat în palmares o sancţiune de 500 de lei, scăpând şi de această dată de dosar penal, pentru că nu a fost prinsă în flagrant.
Nu acelaşi noroc l-a avut o "colegă" a tinerei, Eleonora, de 38 de ani, o obişnuită a periferiei oraşului de vreo trei ani. Femeia şi-a luat în serios "serviciul" din care îşi câştigă existenţa şi tocmai pusese mâna pe un client cu care se retrăsese în spatele staţiei PECO de la ieşirea din oraş. Jandarmii i-au prins în flagrant pe femeie şi pe clientul acesteia, un bărbat de 47 de ani din Independenţa, care fusese acostat în timp ce aştepta autobuzul care să îl ducă spre casă. Fără să stea prea mult pe gânduri, omul a acceptat să îi dea femeii 60 de lei pentru câteva minute de plăcere, care însă nu au avut tocmai finalul scontat. Jandarmii i-au făcut prostituatei dosar penal, acesta adăugându-se la cele zece amenzi în cuantum de 5.000 de lei pe care le-a contabilizat până acum. 

Citit 6809 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2013 17:30

2 comentarii

 • postat de cetatean X Joi, 17 Ianuarie 2013 08:23 Link la comentariu
  0
  0

  IN problema prostitutiei ,statul,practica politica strutului;se ascunde de realitate;LEGIFERAREA este cea mai civilizata si benefica modalitate de a se atenua consecintele acestui fenomen!!!Si inainte de razboi a fost prostitutie legalizata si cei care au cunoscut acea etapa erau convinsi ca era un lucru bun pentru societate,rezolvandu-se probleme stringente ale oamenilor,reducandu-se infractiunile cu caracter sexual!!!Si in tari civilizate ale lumii se practica prostitutai legalizata ,numai la noi si in alte tari asemeni de emancipate se interzice legalizarea ,preferandu-se aceasta lupta oarba si ineficienta intre jandarmi,forte ale ordinii statale ,si prostituate ,care de fapt,saracele,raspund unor cerinte sociale,firesti,prin oferta prezentata,din pacate la noi,in conditii atat de mizere!!!

  Raportează
 • postat de IC Joi, 17 Ianuarie 2013 03:27 Link la comentariu
  0
  0

  Solutia exista dar cine sa o puna in practica ,legalizarea primei meserii din lume . Dupa cat sunt de mari amenzile acumulate de cele doua fetite sigur nu vor fi platite niciodata ,alta ar fi situatia daca ar avea o locatie unde sa practice in folosul comunitatii ,pana achita amenzile.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.