Transportatorii intră în grevă generală! Activitatea Autogării Galaţi va fi blocată

Transportatorii intră în grevă generală! Activitatea Autogării Galaţi va fi blocată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) va intra în grevă pe o perioadă nedeterminată de timp de pe date de 12 februarie, ca urmare activitatea tuturor autogărilor din ţară, inclusiv din Galaţi, va fi blocată.

„Ştim că oprirea activităţii noastre va pune în mare dificultate pasagerii, însă se pare că aceasta este ultima variantă la care putem apela pentru deblocarea situaţiei. Transportatorii au făcut investiţii de milioane de euro pentru creşterea gradului de siguranţă a serviciilor oferite, dar guvernanţii au decis suspendarea atribuirii traseelor şi curselor judeţene, lucru care ne afectează foarte mult”, spune vicepreşedintele Regiunii de Sud –Est a FORT, secţiunea de transport persoane, Sorin Amarinei.

Transportatorii cer organizarea atribuirii traseelor judeţene şi interjudeţene ţinând cont de prevederile reglementărilor CE şi de hotărârile instanţelor de judecată, modificarea OG 27/2010 şi combaterea pirateriei prin măsuri urgente.

Transportatorii gălăţeni susţin că au făcut demersuri ca marţi, 12 februarie să picheteze sediul Prefecturii, după care să organizeze şi un marş.

Citit 4926 ori Ultima modificare Duminică, 10 Februarie 2013 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.