Canibalism comunal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 42 de ani din Brăneşti a ajuns la Urgenţe după ce, susţine el, doi necunoscuţi l-au luat la bătaie fără rost, undeva prin  Măstăcani. În culmea furiei, povesteşte bărbatul, unul dintre agresori l-a şi muşcat de bărbie.

„Eu m-am oprit să beau o bere. Ei au venit la mine, m-au luat la bătaie, iar unul m-a muşcat. N-am anunţat Poliţia, că nici nu-i cunosc şi nu ştiu să spun cine m-a bătut”, mărturiseşte bărbatul, amintindu-şi că, de fapt, el se întorcea acasă de la un târg, unde plecase cu gândul  să-şi cumpere un purcel.  

„Bărbatul s-a internat cu o patologie de bar  - plagă muşcată a bărbiei cu lipsă de substanţă. Un distins domn care consuma în acelaşi bar a intrat cu el în conflict spontan, l-a muşcat, se pare că a înghiţit bucăţica de carne, care n-a mai fost găsită – la alcool merge.

Sigur că, din punct de vedere tehnic, este un rateu – dacă este să sari, nu sari la bărbie, sari la gât, să muşti. Din păcate, însă, acest rateu va fi greu soluţionat de justiţie.

Păgubitul crede că, în bar, martori nu vor exista. Sigur că există plaga şi lipsa de substanţă, dar românul este specialist să nu vadă, să nu audă, să nu ştie” a comentat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 811 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.