Se termină ajutoarele UE pentru beneficiarii gălăţeni

Se termină ajutoarele UE pentru beneficiarii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Municipiului Galaţi va finaliza în această seară distribuirea tuturor alimentelor UE beneficiarilor gălăţeni. Potrivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, azi, la ora 16.00, erau epuizate stocurile de alimente de la Centrul de distribuţie pentru şomeri - Complexul “Tudor Vladimirescu”, dar şi cele de la Centrul pentru beneficiarii venitului minim garantat, respectiv Cantina de Ajutor Social.

La punctul de distribuţie din Ţiglina 1, de unde puteau să îşi ridice produsele pensionarii şi persoanele cu handicap, mai erau la ora 15.00 aproximativ 300 de pachete cu fasole, paste, bulion şi roşii în bulion, care urmează să fie epuizate până la sfârşitul zilei.

Citit 2333 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2013 16:42

2 comentarii

 • postat de La pomul laudat
  Joi, 14 Martie 2013 12:37
  Am fost si azi 14 martie sa-mi ridic restul (sau suplimentul) de ajutor social ( ce consta in cateva kg de fasole , cateva cutii de rosii in bulion , etc ) . Cata meschinarie ! Cum se prefac astia de la primarie ca ajutaaaaaaaaa ! Ajutoarele (ma rog, restul ) se dau pe sest ! Ieri (13 martie , la centrul de distributie de pe str. Domneasca -vizavi de benzinaria Rompetrol ) au fost lansate stiri contradictorii ; ba s-au terminat ajutoarele , dar dupa ceva timp iar a inceput distributia lor...dimineata pe 14 martie s-au dat de la ora 8 la 8 si 15 minute si....iar s-a anuntat ca s-au terminat si sa plecam acasa ca nu mai sunt . Gata ! N-ai luat , n-ai luat ! Trebuia sa pazesti centrul de distributie ca sa primesti ! Cata bataie de joc , fata de niste oameni si asa loviti de soarta , care nu au servici si care se agata de un cat de mic ajutor . Unii nu au bani sa se plimbe de mai multe ori cu autobuzul pt ajutoarele astea sau nu au bani sa-si cumpere ziarul local zilnic pt a se informa de data la care se dau ajutoarele ! Ce te ingretoseaza cel mai tare e ca se face un tam -tam cu aceste ajutoare prin presa , de mama mama ia uite ce mai ajuta autoritatile locale , primaria , sunt painea lui Dumnezeu ! Ne intrebam toti cei care nu am luat aceste suplimente , unde e ratia noastra , daca eram trecuti pe lista inca din decembrie 2012 (si am primit deja prima parte a ajutorului ) ? Unii au dat telefon la Primarie sa se intereseze de ajutoare , la numarul 0236307740 . Li s-a raspuns de catre o doamna , ca da se dau dar ...daca credeti ca se merita ...sa faceti drumul pana acolo... pentru suplimentul asta ... Daca nu , ne ramane noua , nu-i asa ? Cam asta este directia sugerata : poate va puneti pofta-n cui ! Uleiul , oricum nu s-a dat nici in decembrie 2012 ; cine l-o fi luat ? In ce punct al lantului de distributie extern sau intern a disparut ? A semnat cineva ca l-a luat ? Lasand la o parte ajutoarele astea , cred ca nemtii au dreptate sa nu ne primeasca in Schengen : este vorba ca noi suntem incorecti , inclinati spre creerea de avantaje incorecte , ca interpretam legea pana iese ceva... Pentru nemti este de neconceput o atitudine incorecta ,ca functionar al statului ,fata de cetateni ! Noi ne facem ca nu stim si daca stim , ne facem ca n-am inteles... Deci nu este vorba de cine conduce tara asta: c-o fi Basescu , Antonescu ,Stan, Ponta , Voiculescu...nu conteaza atat timp cat noi demonstram tuturor ce caractere mici avem ! Iar astia de afara s-au prins ...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristi
  Miercuri, 13 Martie 2013 17:22
  Se incheie distribuirea fara niciun picior rupt, fara un cap spart (de la borcanul de bulion), fara un ochi scos (de la paste). Pacat, nu inteleg nimic, romanul chiar se schimba in bine?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.