„Titanic Vals” pentru norvegieni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Carte la Montreal: Fundaţia Română din Montreal în colaborare cu Asociaţia Scriitorilor de Limba Română din Quebec (ASLRQ) organizează sâmbătă, 21 martie, la sediul Fundaţiei din 3550 Côte des Neiges RC 90 Montreal, lansarea cărţii „Le gene managerial - Ce qu`un entrepreneur doit savoir pour reussir" de Basile Gliga. Autorul  este Preşedintele Fundaţiei Române şi editorul publicaţiei „Tribuna noastră”.

* Spectacol inspirat din Revoluţia noastră în Canada: Clasa de Dramă a Universităţii din Waterloo îi invită pe românii şi canadieni din Ontario la un spectacol inspirat din Revoluţia de la 1989 din România, intitulat "Mad Forest" ce se va juca în zilele de 18, 19, 20,  începând cu ora la orele 20:00, şi pe 21 martie de la ora 14:00, la Theatre of the Arts.

* Primul simpozion de română la Granada: Institutul Cultural Român de la Madrid participă la organizarea primului simpozion internaţional de limbă şi literatură română la Granada.

* Pelerinaj la Mânăstirea Bunavestire din Mirabella Eclano: Centrul de Pelerinaje Sfântul Dionisie Exiguul al Episcopiei Ortodoxe Române în Italia, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Siluan, organizează primul său pelerinaj, duminică, 29 martie, la Mânăstirea Bunavestire din Mirabella Eclano (Benevento), pentru a sărbători hramul mânăstirii.

* Alexandru Tomescu la Bruxelles cu o vioară Stradivarius: Violonistul Alexandru Tomescu, solist concertist permanent al Orchestrei Naţionale de Radio, a susţinut ieri un concert de muzică clasică, cu o vioară Stradivarius din 1702, la Primăria Oraşului Bruxelles.

* Film la Oslo: Şi în această lună românii din Norvegia sunt aşteptaţi să vină la evenimentul „Un film pe lună", ce va avea loc joi, 26 martie, la Ambasada României la Oslo. Pelicula propusă pentru această lună este „Titanic Vals" de Tudor Muşatescu, Teatrul Naţional de Televiziune, regie şi adaptare Dinu Cernescu, în rolurile principale Dem Rădulescu, Dorina Lazăr şi Tamara Buciuceanu.

* Cu mititetii la Lausanne: Esplanada Şcolii Politehnice Federale din Lausanne, EPFL, va  mirosi a mititei româneşti datorită acţiunii organizate marţi, 24 martie, de către Asociaţia Studenţilor Români din instituţia de învăţământ superior din Elveţia.

* Pelicula „Boogie” la Manchester: Filmul românesc „Boogie", realizat de Radu Muntean, va fi difuzat în perioada 15-19 martie la cinematograful Cornerhouse din Manchester. Pelicula va putea fi văzută cu sunetul original în limba română, dar cu subtitrări în engleză.

* Concerte cu Alexandre Cellier în Elveţia: Un mare muzician elveţian îndrăgostit de muzica română, Alexandre Cellier, va susţine la sfârşitul lunii martie două reprezentaţii în Elveţia, în zilele de 27 si 29 martie. Alexandre Cellier este fiul lui Marcel Cellier, cel ce i-a descoperit pe Gheorghe Zamfir şi Maria Lătăreţu.

Citit 1623 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.