Distracţie de 1 Mai: Smiley, în recital pe Faleză

Distracţie de 1 Mai: Smiley, în recital pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria a anunţat că vom avea parte de distracţie şi miercuri, de 1 Mai. De la ora 11.00, toată puştimea gălăţeană, însoţită de părinţi sau de bunici, este aşteptată pe Faleza Inferioară. Un program bogat de magie, muzică, jocuri şi concursuri cu premii, clovni cu baloane şi face-painting le vor face micuţilor ziua de neuitat. În plus, vor avea loc demonstraţii sportive, cu participarea secţiei de badminton a Clubului Sportiv Siderurgistul.
După-amiază, gălăţenii sunt invitaţi la un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul „Doina Covurluiului”, iar seara va fi dedicată recitalurilor, dansurilor de estradă şi dansurilor de societate, avându-i ca protagonişti pe soliştii Teatrului Muzical “Nae Leonard”, dar şi cele mai bune cluburi de dans din Galaţi. Nu vor lipsi momente de zumba şi street-dance. De la ora 20.00 vor concerta artistele gălăţene Maria Crăciun şi Andreea Ignat, iar ziua se va încheia cu un superrecital Smiley.

Citit 2815 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2013 18:32

5 comentarii

 • postat de Bianca Maria Spinu
  Marți, 30 Aprilie 2013 17:19
  Deci pana la urma la ce ora este Smiley?? La inceput scrie 11:00 apoi scrie iar ziua se va incheia....Deci...Va rog sa imi rspundeti doar daca stiti!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Lucrix
  Luni, 29 Aprilie 2013 19:00
  Pe flyere scrie faleza superioara, aici e faleza inferioara. Deci unde e? :)
  0
  0
  Raportează
 • postat de maria
  Vineri, 26 Aprilie 2013 15:15
  Cum puteti sa chemati unul ca SMILEY care nu stie si canta doar "cai verzi pe pereti ?!Aveti multi bani si nu stiti ce sa faceti cu ei ? DOMNULE Primar , trimiteti pe cineva la liceulSF. MARIA si ne scapati de cainii care sunt in numar f. mare , vreo 30 de caini si 20 de pui fatati de cateva zile ,.Nu se mai poate intra in liceu .ALVATI-NE !!
  0
  0
  Raportează
 • postat de maria
  Vineri, 26 Aprilie 2013 15:08
  Cum puteti sa aduceti un astfel de om ca Smiley ,care vede si canta doar CAI VERZI PE PERETI",aveti bani multi de cheltuit
  Cum puteti sa aduceti un astfel de om ca SMILEY , care vede si canta doar "CAI VERZI PE PERETI ?!Aveti asa de multi bani de cheltuit si nu aveti ce face cu ei ? Va rugam sa luati cainii de la LICEUL SF, MARIA in numar de 30 si vreo 20 de pui , ca nu se mai poate intra in liceu .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tihler
  Vineri, 26 Aprilie 2013 14:25
  Vai de steaua ...noastra. Consacratul artist, care vede cai verzi, a fost contractat pentru o suma care contine o cifra urmata de 4 zero-uri (X0.000 de euro), pentru a mentine un recital in parcul Rizer (vestitul parc care are mai multe becuri decat copaci). Dupa ce oficialii galateni, au constatat cu stupoare ca parcul nu va fi gata pe 1 MAI (doar daca treceai pe langa, era clar ca baietii mai au muuuult) si cum banii erau deja dati lui "Smailii", i-au propus sa cante pe Faleza. Acum, cu toata gaura aia (care a fost astupata cu zeci de mii de euro)...mai bine stati la casele voastre. Asta ca sa nu se surpe naibii toata faleza aia...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.