Surpriza din conserva unui gălăţean: "Am crezut că este un vierme!"

Surpriza din conserva unui gălăţean: "Am crezut că este un vierme!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 53 de ani a avut parte de o supriză neplăcută după ce a cumpărat o conservă de fasole cu costiţă. Constantin Angheluţă susţine că în timp ce mânca din conservă a observat un corp străin. „Am început să mănânc şi am văzut chestia aia în furculiţă, am crezut că este un vierme. Mi s-a făcut rău instantaneu. Două zile mi-a fost rău. Nu ştiu dacă este o tenie sau un alt tip de vierme, cert este că mi s-a făcut rău”, povesteşte bărbatul.

Constantin Angheluţă spune că a luat conserva de la un chioşc aflat în Piaţa din Micro 39. Nu este prima dată când cumpără de acolo. „E criză doamnă. Iau pe datorie şi le plătesc la pensie. Eu nu am nimic cu vânzătorul ci cu producătorul conservei”, mai spune gălăţeanul.

Supărat nevoie mare pe producător, gălăţeanul a decis să depună o reclamaţie la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Galaţi. Conserva a ajuns pe masa comisarilor care, la o primă vedere, au spus că nu este vorba despre niciun vierme. „Cel mai probabil este o bucată de rafie sau un rest de la un ambalaj. Este adevărat că nu avea ce căuta în conservă. Vom merge şi vom lua probe din lotul de produs pe care domnul l-a cumpărat şi vom duce conserva la laborator. În urma analizei se va stabili dacă proba este conformă sau nu”, ne-a declarat Daniela Crihană, comisar al  Protecţiei Consumatorului Galaţi.

După ce vor merge la chioşcul de unde a fost cumpărată conserva, comisarii gălăţeni vor face o solicitare colegilor de la Hunedoara pentru mai multe verificări la fabrica unde a fost produsă fasolea cu costiţă.

Citit 2530 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.