Concurs de şah la iarbă verde de Ziua Tineretului în Galaţi

Concurs de şah la iarbă verde de Ziua Tineretului în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Tineretului, 2 mai, a fost marcată la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi printr-un concurs de şah în aer liber, la care au participat aproximativ 50 copii (5 – 11 ani), toţi legitimaţi la cluburi de profil. Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Şah şi cluburile de şah Genius şi Diana din Galaţi. Juriul concursului a fost format din Mihai Tufă - secretarul Asociaţiei Judeţene de Şah, Mihai Păunescu – preşedintele Clubului de Şah GENIUS şi Ionel Covrig, vicepreşedintele aceluiaşi club.

Printre cei 50 copii participanţi, s-au aflat şi Raisa Vulpe – campioană naţională la şah 2013 (categoria de vârstă 8 ani), Octav Panţuru – campion naţional la şah 2013 (categoria de vârstă 8 ani) şi Dragoş Antonică – medaliat cu bronz la campionatul naţional din acest an, aceeaşi categorie de vârstă. Concursul de la Galaţi s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxantă, ideală pentru şah, la final organizatorii oferind câştigătorilor trofee şi diplome.

Pe 17 mai, micii şahişti, şi nu numai, vor încerca din nou emoţiile unei competiţii, la Galaţi urmând a se desfăşura Concursul Naţional de Şah „Memorialul Marcel Andreescu”, pentru juniori şi seniori.

Citit 1824 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2013 13:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.