Marţi, în "Viaţa liberă": Interviu cu Radu Mazăre, cel mai nonconformist primar

Marţi, în "Viaţa liberă": Interviu cu Radu Mazăre, cel mai nonconformist primar

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Unul dintre cei mai nonconformişti primari din România, Radu Mazăre, edilul Constanţei, ne va prezenta în ediţia de marţi, 7 mai, a cotidianului "Viaţa liberă" o serie de soluţii, la fel de viabile pentru Galaţi ca şi pentru Constanţa. "Mă chinuie birocraţia românească. Pe de o parte plânge toată lumea după locuri de muncă şi investiţii, pe partea cealaltă este o frână îngrozitoare, pe care nu v-o puteţi imagina. Am dus Mamaia pe un segment care am simţit că lipseşte şi am considerat că trebuie dezvoltat. Aşa se face că este poate zona din România cu cea mai mare presiune investiţională privată. Sunt oameni şi firme care vor să construiască hoteluri, blocuri, restaurante. La un moment dat chiar râdeam cu fratele meu că o să scufunde fâşia asta dintre mare şi lac din cauza tuturor construcţiilor".
Citiţi în "Viaţa liberă" un amplu interviu în exclusivitate despre investiţii, turism, salvamari, evenimente şi, nu în ultimul rând, despre proiectele pentru comunitate.

Citit 1224 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2013 13:35

2 comentarii

 • postat de Manole Luni, 06 Mai 2013 22:17 Link la comentariu
  0
  0

  Poate S.tan si CL-ul lui se inspira din hotararile consiliului condus de edilul constantean cu referire la curatenie, masini expuse la vanzare pe spatiul public, impulsionarea politiilor sa fie prezente pe strada pe jos nu in autosau la umbra teraselor.

  Raportează
 • postat de mi-e dor de mare Luni, 06 Mai 2013 15:36 Link la comentariu
  0
  0

  mazare e gaina ce face oua de aur pentru psd-usl. pe de alta parte va fi si guvernatorul regiuni in care galatiul va fi o ruda saraca. bravo lui. altii vor sa faca doar pentru ei, mazare face si pentru altii, nu numai pentru contul sau.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.