FOTO / Bătaie între un grup de tineri şi poliţişti în mijlocul Galaţiului

FOTO / Bătaie între un grup de tineri şi poliţişti în mijlocul Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei tineri au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă şi un poliţist a fost rănit după o bătaie în toată regula, care s-ar fi iscat ca urmare a refuzului tinerilor de a se legitima.

Rudele celor bătuţi susţin că tinerii ar fi fost loviţi de poliţiştii de la Secţia 2. Cei trei sunt internaţi în spital şi, din primele informaţii, unul are capul spart, unul este în stare de inconştienţă şi al treilea, ar avea o coastă ruptă.

Incidentul s-a petrecut azi dimineaţă, în jurul orei 3.00, în buricul târgului, la A-uri, unde într-un restaurant din zonă, cei trei tineri împreună cu alţi cinci prieteni ar fi chefuit după ce soţia unuia a nascut.

După ce au ieşit din local, au fost opriţi de doi poliţişti care le-au cerut să se legitimeze din cauza ca la o discotecă din zonă au fost ceva probleme. După ce au refuzat, spiritele s-au incins, poliţistul ar fi dat cu spray paralizant, unul dintre tineri ar fi aruncat cu o bordură în poliţist, care este şi el rănit, trei ar fi ramas pe loc si cinci dintre tineri au fugit.

Purtătorul de cuvânt al Poliției, Cristina Tatulici, ne-a declarat că grupul de opt persoane a fost recalcitrant, motiv pentru care s-a impus legitimarea lor. Patrula mixtă, formată dintr-un polițist de la Secția 2 și o angajată a Poliției Locale, s-a izbit de refuzul lor. "Cei opt s-au împrăștiat, polițistul a fugit după ei. Tinerii se îndreptau spre Liceul Mihail Kogalniceanu și ca să scape au aruncat cu pietre, chiar și cu o bordura, în polițist, care acum are mâna dreaptă bandajată. Patrula a solicitat sprijin prin stație și au venit echpaje de la Secția 1 și 5. Au fost ridicate trei persoane, care s-au opus încătușării, motiv pentru care s-a folosit violența. Cei trei au fost duși la spital, doi au rămas internați, al treilea fiind externat. Toți opt au fost identificați. Se fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj contra autorității de către un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați", ne-a declarat Tatulici.

 

Citit 16057 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Mai 2013 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.