Bani publici batjocoriţi: Pe DN 25 Galaţi - Tecuci se marchează gropile cu vopsea

Bani publici batjocoriţi: Pe DN 25 Galaţi - Tecuci se marchează gropile cu vopsea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi o comite din nou. După ce luna trecută această companie a trecut cu marcajele fix prin gropile de pe mijlocul DN 26, şoseaua ce leagă Oancea de Galaţi, în ultimele zile CNADR-ul s-a apucat să înconjoare cu vopsea gropile de pe DN 25 Galaţi - Tecuci.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 3621 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Mai 2013 21:38

14 comentarii

 • postat de functionari publici....
  Duminică, 12 Mai 2013 20:07
  pentru toi fraierii care-si rup masinile pe strazile Romaniei.
  Ce va trebuie voua mai strazi moderne??? daca nici macar nu stiti sa circulati pe drumurile de tara neasfaltate.Va-ti rupt piciorul intr-o groapa si vreti sa dati jos primarul si consiliul judetean? Pai numai pentru asta? Asa va trebuie daca sunteti prosti!.Si noi de unde mai halim daca voi va desteptati??la munca!!!!....nu la intins mana! noi ce mai ciordim daca voi vrezi totul ca la carte???
  1
  0
  Raportează
 • postat de JEGURI ATI ALES JEGURI AVETI
  Duminică, 12 Mai 2013 16:49
  s-a dat jos si porcaria aia de ,bun venit in noul Galati , dinspre Braila,NOUL GALATI ESTE MAI DISTRUS DECAT CEL VECHI,HALAL PSD
  0
  0
  Raportează
 • postat de duru_ciuru
  Duminică, 12 Mai 2013 11:08
  Asta e noul galati ? Si curcile rad de noi ....
  Vai de curul nostru.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gica
  Duminică, 12 Mai 2013 10:33
  A-ti ales o cioara la conducerea CJ-ului ,asa va trebuie stimati bosorogi galateni.
  1
  0
  Raportează
 • postat de jan
  Duminică, 12 Mai 2013 08:50
  mai bine ii aplica o vopsea bronz si nu mai erau atatea discutii. Era si mai ieftin in ton cu timpurile pe care le traim .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Restrictionatul
  Duminică, 12 Mai 2013 07:12
  Circul destul de mult pe DN25 si niciodata in ultimii ani n-a fost in stare macar buna, degradandu-se de la an la an. Ce-i mai grav e ca nu numai asfaltul e degradat ci - pe alocuri - si terasamentul soselei (de ex. de la podul Traian la Branistea, probabil inundatiile fiind si ele o cauza). In loc de reparatii serioase ce s-a facut ? Cateva carpeli la 'sto care au tinut cateva luni si restrictionarea de ani de zile a vitezei pe zeci de km (Movileni - Sendreni, iesirea din Sendreni spre Branistea, Independenta - Piscu, Vames - Tudor, etc, etc, practic aproape intre toate localitatile)... si gata! Au rezolvat problema! Ba nu.... mai trebuiau marcate gropile!!
  Si, in acest timp, sa te fereasca sfantul sa nu ai cumva vigneta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un ocolitor de gropi
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 23:53
  Cititori naivi! E vorba de continuarea campaniei electorale, cand se umbla cu vacsuielile, cu afisele, cu atragerea atentiei! Astazi promisiunea, maine manjirea ochilor. Adica: azi semnalam gropile, maine papam milioanele. (De catre cine? Secret de partid.) Trebuie facuta o anteevaluare a furtisagului pentru a se stabili si cei mai indreptatiti beneficiari ai banului public. Nu ne-am ales... alesii?
  0
  0
  Raportează
 • postat de teach
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 23:23
  idem DN 26 Galati - Vanatori ... poate merge si mai departe .. eu pana la Vanatori am mers ... situatie identica :)
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cetatenii
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 13:34
  Cetateni din nordul judetului (orasul Beresti si satul Plesa) au votat tot timpul cu PSD-ul dar de 23 de ani nu se face mai nimic aici suntem de 23 de ani in criza dar platim taxe si impozite la stat (primarie,CJ,parlamentari care sunt platiti din bani nostri publici) drumul asfaltic spre satul Plesa nu se vrea plombat la fel si cel din sat,drumul pavat cu piatra de rau Plesa - Halta Talasmani are cratere uriase,biserica din satul Plesa necesita renovare,la iluminatul public din sat sunt becuri ici colo,apa potabila din satul Plesa comuna Beresti Meria este scumpa desi vine din marginea satului iar vara o opreste in loc sa faca investiti la captarile de apa din marginea satului nostru Plesa. CJ Galati,domnul Bacalbasa,Primarie,parlamentari trezitiva si faceti aceste lucruri si pentru aceasta zona daca mai vreti sa fiti votati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Val
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 10:47
  ce s-a intamplat cu firma Grand Plan din Bucuresti,care a executat lucrarea de butaforie cazuta???si a fost prinsa de agentii ITM,cu muncitori fara carti de munca???s-a pus batista pe tambal???daca lucrarile care sunt din banii nostri se fac la negru si nu se intampla nimic....ce pretentii sa mai avem???
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galati
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 10:06
  Sincer, macar l-au vopsit. Chiar si prin gropi, marcajele au rolul lor. Sper, insa, ca vopseaua sa fie reflectorizanta pentru ca drumul acesta, mai ales noaptea, este un infern.
  0
  0
  Raportează
 • postat de CLI
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 03:26
  Semnele sunt clare ,intre sageti se v-a beli stratul de uzura , problema este cat va sta asa belit? DN25 este in perspectiva de modernizare ,asa ca repartiile or sa fie numai de ochii lumii . Problema este ca, de la venirea guvernelor USL ,perspectiva a devenit "perspectiva indepartata" ,fonduri pentru modernizari drumuri "0(zero)" in bugetul pe 2013 . Daca DN25 este cum este ,ce pretentii sa mai avem de la nenorocitul DN24 D ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de trotineta cu motor
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 02:55
  Asta e noua gaselnita a celor de la VL cica sa cumparam ziarul daca vrem sa citim mai departe. Pai mai oamenilor ziceti si asa mersi ca mai rasfoim din chestiile astea din cand in cand ca de altfel ati intra total in anonimat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de F.P.
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 01:32
  Pai ca sa mai bage in buzunare vre-o suta-doua de mii de lei, "pretul" vopselei si a muncii grele de puse de oameni care presteaza ilegal diverse munci, sustinuti, bine-nteles, de primarie, "baronii" locali si "smecherii" Galatiului...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.