Gest nebunesc al unui septuagenar! Iată care a fost motivul care l-a făcut să sară în faţa trenului

Gest nebunesc al unui septuagenar! Iată care a fost motivul care l-a făcut să sară în faţa trenului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un septuagenar din Galaţi le-a dat fiori de groază angajaţilor CFR, dar şi poliţiştilor în momentul în care şi-a luat avânt şi a sărit pe şine, în faţa trenului. Totul s-a întâmplat marţi dimineaţă, după ce bătrânul, în vârstă de 78 de ani, a trecut pe la cârciumă, unde şi-a potolit setea cu două beri şi o tărie. Şi-a amintit brusc de faptul că se certase cu soţia şi s-a dus în Gara Barboşi, cu gând să pună capăt "suferinţelor". A mers până în zona benzilor transportoare şi a aşteptat primul tren.

"Dispeceratul nostru a fost anunţat de un angajat al CFR că o persoană în vârstă a sărit pe şine în momentul în care în zonă intra trenul personal 5108 Galaţi - Mărăşeşti. Mecanicul de pe locomotivă l-a observat la timp, a oprit, a coborât şi l-a dat la o parte de pe terasamentul căii ferate", a precizat agent Veronica Petrea, din cadrul Biroului Poliţiei Transporturi Galaţi.

Sosirea poliţiştilor nu a fost de natură să îl facă pe bătrân să se liniştească, acesta reproşându-le oamenilor legii că se amestecă în viaţa lui. Dus la secţie, omul a recunoscut motivul care îl supărase atât de tare: se săturase să fie cicălit de soţie, iar picătura care a umplut paharul ar fi fost faptul că darul pe care i-l cumpărase consoartei de ziua ei nu fusese apreciat. Salvat la momentul potrivit de la urmările pe care ar fi putut să le aibă gestul necugetat, bătrânul a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei, care l-a dus la Spitalul de Psihiatrie.

Citit 2051 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2013 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.