VIDEO / O recunoaşteţi? A escrocat o octogenară şi i-a luat banii de înmormântare!

VIDEO / O recunoaşteţi? A escrocat o octogenară şi i-a luat banii de înmormântare!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un nou jaf comis de escrocii care păcălesc persoane vârstnice cu premii fabuloase a avut loc zilele trecute la Galaţi. Victimă, o bătrânică de 81 de ani, despre care, pesemne, ştiau că are bani în casă. Femeia a fost sunată pe telefonul fix de o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi reprezentanta unei firme de telefonie mobilă şi care i-a dat vestea că a câştigat un premiu de 10.000 de euro. Ameţită de neaşteptata veste, octogenara a acceptat fără să clipească să achite suma de 4.000 de lei, reprezentând taxe şi impozite ale premiului.

Nici nu a apucat femeia să închidă telefonul, că la uşa sa a apărut o tânără de circa 25 de ani, cu tenul deschis, înaltă de aproximativ 1.70 cm, care i-a spus că e de la o firmă de curierat, solicitându-i să-i dea banii pe taxe, adică 4.000 de lei. Văzând că bătrânica plăteşte, individa i-a spus că a mai câştigat şi un apartament, pentru care trebuie să mai plătească un impozit. Încă 1.800 de lei au poposit astfel în buzunarul individei, care a plecat fără nicio remuşcare. În urma sa, octogenara şi-a dat seama că a fost înşelată şi a sunat la poliţie, dându-le oamenilor legii toate indiciile pe care şi le-a memorat.

"În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânăra a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei benzinării. Se fac cercetări pentru identificarea acesteia", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Imagini cu persoana căutată puteţi vedea pe www.viata-liberă.ro. Cine recunoaşte persoana din imagine sau poate da relaţii despre aceasta este rugat să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Citit 2192 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.