UPDATE / Un jucător al Oţelului a fost înjunghiat. Fotbalistul era în legitimă apărare

UPDATE / Un jucător al Oţelului a fost înjunghiat. Fotbalistul era în legitimă apărare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 16.25 - Narcis Răducan: Samoel Cojoc era în legitimă apărare

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, marţi, că jucătorul Samoel Cojoc, înjunghiat într-o altercaţie care a avut loc în Galaţi, era în legitimă apărare şi că s-a implicat pentru a lua apărarea fraţilor săi, informează Mediafax.

"Am stat de vorbă cu el (n.r. - Samoel Cojoc), l-am văzut. Are o rană în zona abdomenului, dar medicii spun că în câteva zile va fi externat. Mi-a povestit incidentul, a sărit în apărarea fraţilor săi. Era legitimă apărare, de asta nu va primi amendă nici din partea poliţiei şi nici a clubului", a afirmat Narcis Răducan.


 

UPDATE ORA 16.20: Grigoraş îl aşteaptă pe Cojoc la reunirea lotului

Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului, a declarat la DolceSport că n-a avut nicio problemă cu Cojoc cât timp l-a antrenat şi că îl aşteaptă la reunirea lotului de peste două săptămâni.

„Am aflat si eu în urma cu scurt timp, am inteles ca nu e nimic grav. Pentru un sportiv, important este sa nu ii afecteze organismul. În două săptămâni începem pregătirea de vară şi sper să fie apt, avem nevoie de el. Eu nu am avut nicio problema cu el, eu am fost cel care l-a promovat, de cand m-am întors a fost titular. Nu ştiu însă ce face el în timpul liber, nu stiu în ce a intrat”, a spus „Grig”.


UPDATE: Cojoc, în afara oricărui pericol

Fotbalistul Oţelului se află în afara oricărui pericol după intervenţia chirurgicală suferită. Cojoc se află la reanimare, în Spitalul Judeţean din Galaţi, şi a semnat o hârtie prin care îi atenţionează pe reprezentanţii instituţiei medicale că nu doreşte ca situaţia sa de sănătate să fie divulgată.

Narcis Răducan, managerul Oţelului, a declarat că va merge şi el la spital pentru a fi alături de Cojoc, care ar fi sărit în apărarea fraţilor săi.

"S-a bătut pe stradă cu mai mulţi indivizi, a fost vorba de un conflict spontan. Probabil a sărit în apărarea cuiva. Din fericire, sunt veşti bune. Este regretabil ce s-a întâmplat. Face parte din familia Oţelului şi trebuie să îi întindem o mână de ajutor. Vom merge la spital şi voi afla şi eu mai multe detalii", a spus Narcis Răducan.


Vacanţă neliniştită pentru fundaşul Oţelului Samoel Cojoc, care a ajuns înjunghiat la spital după ce s-a bătut cu două persoane noaptea trecută, în jurul orei 00,30, în urma unui conflict spontan, potrivit unor martori oculari. Atât jucătorul Oţelului, cât şi agresorii au fost depistaţi în stări avansate de ebrietate.

Cojoc, 23 de ani, a fost înjunghiat în zona abdomenului. Agresorii, unul de 22 de ani şi fratele său de 28, au ajuns şi ei la spital, unul dintre ei tăiat la cot, iar celălalt cu mai multe contuzii.

Citit 4057 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2013 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.