Neatenţia şi graba au provocat accidente în lanţ pe şoseaua de centură
Foto: Sursa foto: GSDG

Neatenţia şi graba au provocat accidente în lanţ pe şoseaua de centură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traficul pe Şoseaua de Centură nu este tocmai fluid, mulţi şoferi accelerând în momente în care fluxul de maşini nu este deloc lejer. Într-o singură zi, la trei ore distanţă, două evenimente rutiere au avut loc pe artera ocolitoare a municipiului, ambele fiind provocate de nerespectarea distanţei regulamentare. Primul impact i s-a datorat unui tânăr de 22 de ani, care, aflat la volanul unei maşini, nu a respectat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta. Şoferul răspunzător a suferit leziuni uşoare, dar nu a avut nevoie de spitalizare.

Nu la fel de mult noroc a avut un gălăţean de 32 de ani, pasager într-o maşină al cărei şofer a intrat cu viteză într-un alt autoturism. Omul a fost rănit din impact şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale. Ambele evenimente fac acum obiectul unor dosare penale întocmite de poliţiştii de la Circulaţie.

Citit 2606 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2013 16:55

6 comentarii

 • postat de Victor
  Vineri, 21 Iunie 2013 00:02
  Adevaratul loc pe unde umbla moartea dupa ora 22.00 pana pe la ora 4.30, este Faleza... Viteze de 120 km/h lejer... Radare, nimic... Politie, nimic. Si ce de bani s-ar strange la buget...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dan
  Joi, 20 Iunie 2013 22:04
  adi, se vede cat esti de ingust la minte! Se vede ca esti unul de cei care la orice moment are o tresarire de orgoliu in trafic!
  Ce legatura are frate, coliziunea cauzata de nerespectarea distantei fata de cel din fata, cu sensul giratoriu sau cu peretele tau de beton de separare dintre sensuri?!
  Comenteaza la subiect, nu din ce iti trece tie prin capul ala gol, ca atunci cand gonesti haotic si fara rost pe sosele!
  Imi e scarba de voi, care mergeti trufasi cu 50 km/h pe banda a 2-a, fara sa va imaginati cat de mult mi-as dori sa stati acasa si sa ascultati manele!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Radu de Galati
  Joi, 20 Iunie 2013 12:54
  Cand saptamana de saptamana pe drumul de centura se intampla accidente si nimic nu se schimba, cineva trebuie sa-si asune raspunderea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de norda
  Joi, 20 Iunie 2013 10:10
  calitatea celor care ajung soferi nu este de cele mai multe ori cea asteptata teribilismul care este specific care au impresia ca sunt singuri pe sosele cei care au produs ac evenimente sa fie obligati sa plateasca ingrijirea medicala acelor accidentati ac plata sa nu se faca din fondul de asigurari de sanatate si poate tunci lumea se va mai disciplina pe sosele
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un galatean
  Joi, 20 Iunie 2013 09:10
  Cred ca pentru fluidizarea traficului in zona asta ar fi largirea si repararea strazii in primul rand , apoi sensuri giratorii sau poduri de acces pentru a nu mai fi nevoiti cei care vor sa intre in incinta firmelor care se afla in zona ,sa se opreasca pe mijlocul strazii si sa vireze stanga , separatoare din beton sau plastice reflectorizante , radare fixe sau semafoare cu limitatoare de viteza electronice ... si sa nu uitam de parapeti laterali cu elemente reflectorizante si rampe sau pasaje de trecere pietoni care sunt un real pericol .
  0
  0
  Raportează
 • postat de adi
  Joi, 20 Iunie 2013 06:54
  Sensuri giratorii si separator de sens din beton pe mijloc.

  Nu in acest mileniu!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.