UPDATE / O bătrână de 82 de ani susţine că a fost bătută şi violată

UPDATE / O bătrână de 82 de ani susţine că a fost bătută şi violată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O bătrână din comuna Cavadineşti susţine că a fost bătută şi violată de un bărbat miercuri noaptea. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, un bărbat în vârstă de 62 de ani din Vaslui a sunat joi dimineaţă la Poliţia Cavadineşti pentru a spune că soacra sa, o femeie de 86 de ani, a fost bătută şi violată de către un bărbat necunoscut.

„În baza sesizării s-a format o echipă complexă de poliţişti care s-a deplasat la faţa locului. Din primele cercetări a reieşit că în cursul nopţii, în locuinţa femeii a pătruns un suspect care, după ce a lovit-o, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta împotriva voinţei sale. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru identificarea autorului sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi viol”, este specificat în comunicatul de presă trimis de Poliţie.

Bătrâna a fost adusă în cursul zilei de joi la Spitalul Judeţean din Galaţi de către o maşină a Ambulanţei. Aici ea a primit îngrijirile medicale necesare, după care a fost supusă unui examen medico-legal. Potrivit primarului din comuna Cavadineşti, Dănuţa - Mihaela Bourceanu, femeia violată locuieşte singură în casă.

Citit 2053 ori Ultima modificare Joi, 04 Iulie 2013 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.