Salvat de medicii gălăţeni! Gălăţeanul străpuns de o bară de fier îşi revine după operaţie
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Salvat de medicii gălăţeni! Gălăţeanul străpuns de o bară de fier îşi revine după operaţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bărbatul de 51 de ani care a ajuns sâmbătă, 13 iulie, la serviciul Urgenţe al Spitalul Judeţean Galaţi cu o bară de fier beton înfiptă în corp se află în momentul de faţă internat în secţia Anestezie, Terapie Intensivă. După o operaţie dificilă care a durat mai mult de şase ore, echipa de medici chirurgi a reuşit să îi salveze gălăţeanului viaţa.

„Operaţia a fost un succes. Pacientul este acum ţinut sub observaţie, deoarece există riscul de apariţie a infecţiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, doctorul Lucica Grigorică.

Bărbatul a căzut de pe acoperişul casei sale, unde se urcase pentru o reparaţie. În timpul căzăturii, o bară de fier beton i s-a înfipt în zona inghinală dreaptă, în apropierea testiculului, i-a străpuns tot corpul şi a ieşit pe diagonală prin omoplatul stâng. „Bara cu o lungime de aproape 1 metru şi jumătate i-a perforat stomacul şi intestinul gros. Întâmplarea fericită a făcut ca niciunul dintre organele vitale să nu fie atinse”, a adăugat dr. Grigorică.

Citit 2327 ori Ultima modificare Luni, 15 Iulie 2013 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.