Alarmă cu bombă lângă Tribunalul Galaţi. O sacoşă suspectă a închis circulaţia pentru o oră

Alarmă cu bombă lângă Tribunalul Galaţi. O sacoşă suspectă a închis circulaţia pentru o oră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Desfăşurare de forţe, în această după-amiază, în faţa Palatului de Justiţie, în urma unei alarme cu bombă. Pentru mai bine de o oră, circulaţia pe strada Prelungirea Coşbuc a fost închisă, după ce un trecător a anunţat la 112 că a văzut o sacoşă suspectă lângă roata unei maşini. La faţa locului au sosit pirotehniştii, care au asigurat perimetrul şi au ridicat sacoşa suspectă. Maşina, care-i aparţine unui magistrat, a fost verificată de specialişti şi s-a constatat că nu mai există niciun pericol. Poliţiştii vor continua cercetările şi vor stabili ce conţinea sacoşa cu pricina.

Citit 2562 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2013 19:49

6 comentarii

 • postat de wittmann
  Miercuri, 17 Iulie 2013 18:18
  Au aparut lupii moralisti: daca ati cunoaste cat de cat Codul Rutier, ati sti ca exact in acel loc e permisa parcarea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de La mai multe pachete, mașinile sunt parcate la mai puțin de 50 de metri față de intersecție și mai rău, sub semnul oprirea interzisă.
  Miercuri, 17 Iulie 2013 00:16
  Foarte bine, la pachete pe sub mașini cât cuprinde, mașinile nu pot fi parcate ca la nebuni cu toate că există semnul de circulație oprirea interzisă, inclusiv mai aproape de 50 de metri față de intersecție.Au loc de parcare la fostul hotel Turist și Casa de Cultură.
  0
  0
  Raportează
 • postat de George
  Marți, 16 Iulie 2013 22:24
  Pare sa fie singura metoda de a nu mai vedea masini parcate in fata Palatului de Justitie, pe oprirea interzisa. Politia nu este in stare sa aplice legea si sa curete zona.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cojbuc
  Marți, 16 Iulie 2013 21:47
  Prost si analfabet esti tu. Pe mine ma cheama cum vreau eu, cretinoid cu coc ce esti tu! Daca cunosti cititul, exercita-l in textul comentariului, nu la numele meu, prostovan ce esti! :)))))
  0
  0
  Raportează
 • postat de George
  Marți, 16 Iulie 2013 20:35
  Cojbuc esti un prost analfabet. Nici nu stii sa scrii corect Cosbuc. Si oare cate zile le trebuie politistilor si de cati politisti e nevoie sa faca ivnentarul unei sacose de piata?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cojbuc
  Marți, 16 Iulie 2013 17:53
  Care-i bre, prelungirea Cosbuc? Ce naiba, ati ajuns sa inventati nume de strazi?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.