Peste o sută de avansări în grad de Ziua Poliţiei de Frontieră

Peste o sută de avansări în grad de Ziua Poliţiei de Frontieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră au sărbătorit, astăzi, împlinirea a 149 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Pentru a marca această zi de o importanţă deosebită pentru fiecare poliţist de frontieră, la nivelul structurilor teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Galaţi şi Brăila au fost organizate mai multe activităţi, printre care şi cea de-a X-a ediţie a „Cupei 24 iulie”, la care au participat şi echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi şi Poliţiei Locale.

„Festivitatea organizată la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră a debutat cu citirea ordinelor de avansare în gradul profesional următor pentru 103 poliţişti de frontieră gălăţeni, astfel: înaintea îndeplinirii stagiului minim în grad, pentru merite excepţionale în atingerea unor obiective deosebite în activitate - doi ofiţeri şi trei agenţi; la termen - 25 de ofiţeri şi 73 de agenţi”, ne-a declarat comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În acelaşi cadru festiv, câştigătorii tuturor competiţiilor organizate au fost premiaţi, primind cupe, medalii şi diplome.

„Pe această cale aducem mulţumiri conducerii tuturor structurilor Poliţiei de Frontieră Galaţi, care au susţinut demersurile întreprinse pentru organizarea tuturor activităţilor, Asociaţiei Sportive „Frontiera” Galaţi şi I.P.A. - Regiunea 2 Galaţi, care au contribuit financiar şi nu în ultimul rând colegilor din cadrul Compartimentului Pregătire şi a Biroului Administrativ, fără ajutorul cărora nu am fi obţinut succesul scontat”, a conchis comisarul Ion Irimia.

Citit 2215 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2013 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.