Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe Faleza Superioară. În zonă vor fi, sâmbătă şi duminică, mai multe spectacole

Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe Faleza Superioară. În zonă vor fi, sâmbătă şi duminică, mai multe spectacole
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria oraşului anunţă că sâmbătă şi duminică traficul autovehiculelor pe Faleza Superioară (Bulevardul Marii Uniri) va fi restricţionat, de la intersecţia cu strada Prelungirea Traian şi până la intersecţia cu strada General Alexandru Cernat. Municipalitatea a luat această măsură pentru a le da liber pasionaţilor de ciclism şi role.

Dacă tot vă place sportul aflaţi că atât sâmbătă cât şi duminică, pe cele două terenuri de baschet “trei la trei” amplasate pe Faleza Superioară, tinerii campioni ai clubul "Phoenix" vor face demonstraţii şi antrenamente, dimineaţa, urmând ca după amiază şi seara, cele două panouri montate pe stradă să poată fi folosite în competiţii, fie şi ad-hoc, de baschet. Şi tot în cursul dimineţilor, anunţă Primăria, antrenorul Doru Dorobăţ şi practicanţi de fitness urban vor avea antrenamente deschise, cu şi pentru public.

Potrivit Primăriei, tot în weekend, pompierii vor expune tehnică de stingere a incendiilor, echipaje SMURD vor prezenta o autospecială de intervenţie, iar o echipă a Serviciului de Ambulanţă Galaţi va fi prezentă pentru a explica trecătorilor măsuri de prevenire a efectelor caniculei.

Duminică, în cursul dimineţii, Clubul de Turism Montan şi Nautic Albatros va oferi o demonstraţie de caiac-canoe pe Dunăre, iar facultăţile gălăţene îşi vor promova ofertele educaţionale.

Citit 3326 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2013 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.