Percheziţii în căutarea contrabandiştilor de ţigări. Doi poliţişti de frontieră au fost reţinuţi

Percheziţii în căutarea contrabandiştilor de ţigări. Doi poliţişti de frontieră au fost reţinuţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi au făcut în această dimineaţă 23 de percheziţii în căutarea unor contrabandişti de ţigări. În urma percheziţiilor, anchetatorii au confiscat 110.000 de ţigarete fabricate în Republica Moldova şi au adus la audieri 36 de persoane. Procurorii au emis şapte ordonanţe de reţinere pentru membrii grupării, printre care se numără şi doi poliţişti de frontieră.

"Din cercetările efectuate a reieşit că suspecţii, în cursul anului 2012, s-au constituit într-un grup infracţional organizat, în scopul obţinerii de foloase materiale din contrabanda cu ţigări. Astfel, din luna decembrie 2012 şi până în prezent, membrii grupării au introdus în România (prin frontiera verde) peste 73.000 de pachete de ţigări, fabricate în Republica Moldova", se arată într-un comunicat al Poliţiei Galaţi.

Mai multe amănunte despre modul de operare al contrabandiştilor, cine sunt aceştia dar şi alte date despre anchetă veţi putea citi în ediţia tipărită a Vieţii libere de joi.

Citit 2753 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Iulie 2013 13:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.