Cinci persoane au ajuns la spital în urma bătăilor din weekend

Cinci persoane au ajuns la spital în urma bătăilor din weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe persoane, printre care şi o femeie de 60 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, la sfârşit de săptămână, fiind victime ale agresiunilor. Femeia de 60 de ani, din localitatea Lieşti, a ajuns la spital după ce, spune ea, a fost bătută chiar de fiul ei. Medicii i-au acordat primul ajutor şi unui bărbat de 40 de ani care a fost bătut de mai mulţi romi, pe strada Poşta Veche.

Ambulanţa a ajuns şi pe strada Siderurgiştilor, unde doi fraţi, de 27 şi 29 de ani, au încasat o bătaie bună de la vecini. Cei doi erau cunoscuţi ca fiind petrecăreţi, dar cheful din acest weekend le-a pus capac. Supăraţi nevoie mare că sunt în permanenţă deranjaţi, vecinii tinerilor au decis să-şi facă dreptate singuri şi i-au luat la bătaie pe scandalagii.

Un scandal soldat cu o victimă a avut loc şi în localitatea Fundeanu. Un tânăr de 21 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a încasat o bătaie bună şi s-a ales cu mai multe leziuni prin tăiere. Niciuna dintre victimele agresiunilor nu este în pericol, toate persoanele fiind stabilizate de medicii de pe ambulanţă.

Citit 2051 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2013 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.