Patru persoane, printre care şi o femeie însărcinată, au fost rănite într-un accident rutier

Patru persoane, printre care şi o femeie însărcinată, au fost rănite într-un accident rutier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru persoane, printre care şi o femeie însărcinată, au fost rănite duminică dimineaţă într-un accident produs în localitatea Movileni. Accidentul a fost produs de un tânăr de 25 de ani, şofer pe un Logan, care a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autoturism.

„Şoferul Loganului a intrat pe contrasens, s-a ciocnit cu un Ford condus regulamentar de un alt tânăr de 25 de ani din Bihor, după care a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat”, ne-a explicat subinspectorul Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi. În urma impactului, şoferul Loganului, despre care martorii susţin că mirosea a alcool, a fost grav rănit şi a fost preluat, în comă, de un echipaj SMURD. Pasagera din dreapta a suferit şi ea multiple traumatisme şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, pentru îngrijiri medicale.

„Şoferul autoturismului lovit a suferit şi el câteva leziuni uşoare, iar pasagera din dreapta sa, o femeie însărcinată, a avut, la rândul ei, nevoie de îngrijiri medicale”, ne-a declarat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii rutieri au demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Citit 3151 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2013 13:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.